måndag 27 februari 2012

Sushi, ögonbryn och en nedrans massa tvätt...

Idag for jag upp som en raket och drog igång min tvättstuga som jag ha döpt till "the never ending story". Jisses med tvätt efter en vecka borta.

Jag granskade min spegelbild och insåg att färg och plock behövdes akut. Hon som jag har gått till i sjuårstid har börjat plugga och tyvärr lagt ner sin verksamhet. Ringde runt dom en toka och fick en lunchtid. Blev kanske lite mycket färg...ena dottern tyckte att jag ser ond ut, hehe!

Efter ögonbrynsfixeriet skrek magen efter mat och den blev glad över supergod fisksoppa och helt underbar sushi från Rå epok! Stans godaste enligt mig.

Har varit hemma om och pysslat med min tvätt och tagit bilder på inköpet från Freeport som jag ska visa ikväll.
2 kommentarer:

 1. Hej! Jag blev jätteglad att du dök upp hos mig :) Dina ögonbryn är perfekta - kolla här vad som hände när jag skulle färga själv för första gången :D

  http://hornsgatansros.blogspot.com/2011/07/hahaha-det-gick-helt-at-fanders.html

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag kollade in din länk, fniss! Så har jag oxå lyckats ett par gånger, oftast ett hyftat snyggt och ett helt galet! Därfr överlämnar jag det åt proffs numera. Skönt oxå att få ligga ner och bli ompysslad en stund. Jag hoppas att överskottsfärgen ska försvinna i veckan...
   Kram

   Radera