torsdag 1 mars 2012

Falun nästa!

Sitter på en buss till Falun, ca 8 timmars resa. Fjortonåriga dottern och hennes lag ska spela slutspel i SM i innebandy och jag ville såklart hänga med! Jag kommer väl vara som ett nervvrak efter helgens alla matcher men det ska bli superspännande och jättekul!
Jag har aldrig varit i Falun och det bli lite "dödtid" mellan varven så frågan är till er som läser här om ni har några tips på aktiviteter, bra shopping, fika och dylikt.

Jag är helt galen i grapefrukt men det är lite för slafsigt att äta på bussen så jag tog med mig en Pomelo istället. Har tryckt in halva nu och det var som en hel middag så nu blir det viloläge en stund.

6 kommentarer:

 1. Wow är de så duktiga!! Brås på sin mor då:-) lycka till!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog snarare så att jag brås på dom! Jag har bara spelat i fem år, är lite trög i starten;)
   Kram

   Radera
 2. Finns jättemycket bra shopping i Falun :)

  Spännande med SM. Är det junior-SM månne? Senior-slutspelet har väl inte börjat eller?

  Har själv spelat i elitserien för några år sen. Innebandy är ju bästaste sporten :)

  Lycka till till dottern
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tippar på junior SM eftersom att de är 14 år. Givetvis bästa sporten! Lite synd bara att jag kom på det så sent i livet!

   Kram

   Radera
 3. Falun är en mysig stad att shoppa i! Tror att det finns två butiker som säljer Odd Molly;) Skit att jag jobbar på lördag, annars hade jag tagit mig en roadtrip till Falun, har ju inte så jättelångt dit.....
  Hoppas dom spöar skiten ur motståndet nu:) Kram

  SvaraRadera
 4. Jag kollade tågen från Falun till Lindesberg imorgon men det tog en hel evighet:( Annars hade du fått besök på jobbet! Missar för mycket här i Falun. Jag ska heja som en galning!
  Ta nu hand om din käresta!

  Kram

  SvaraRadera