söndag 4 mars 2012

Placering och kyrkobesök

Då var det söndag igen och vi har åkt buss hela natten från Falun ner till Skåne. Tyvärr fick våra innebandytjejer inte till det igår. Sex stycken skadade tjejer som inte kan köra fullt ut blir inget bra. Två med stukade fötter, en sträckte ryggen rejält, en fick näsblod gånger flera pga innebandyboll över näsan, en tjej trillade illa över läktarstolarna i pausen och skaffade sig en stol bula och skrubbsår i pannan. Sista tjejen var kanske inte precis skadad men fick feber och influensaliknande symptom. 
Åttonde bästa laget i Sverige i sin åldersgrupp blev placeringen och det är väl inte fy skam.

Igår tog jag och några andra föräldrar en runda i Falun city. Vi bestämde oss för att vara lite kulturella och gjorde ett besök i Kristine Kyrka. Fantastiska utsmyckningar av en tuttfixerad skulptör och konstnär vid namn Everdt Friis.
4 kommentarer:

 1. Hahaha! Tuttfixerad var ordet;) Och att vara 8 i Sverige i sin åldersgrupp är väl skitbra! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl mest deras vinnarskallar som vill ha mer vinster! Dom verkar nöjda så här iefterhand!

   Radera
 2. Hej!

  Att komma 8 är ju väldigt bra och dessutom med alla skador.
  Ja jag tänker nog att ingen kan påstå att vi är moralister i kyrkan efter denna "tuttchock" eller hur nu kvällstidningarna uttrycker det.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Som jag skrev till Linda så är de nöjda!
   Och kyrkan var jättefin, hade bara inte förväntat mig så många kvinnliga avbilder. Helt fantastiskt ljus var det därinne, perfekt för fotografering!
   Kram

   Radera