onsdag 21 mars 2012

Tillplattad undersökning

Go kväll!

Dagen har gått i hysterisk rasande fart. Vart tar alla timmar vägen?
 Jobbat som en dåre sen astidiga morgonen och hysteriskt mycket att göra. För att sedan kuta och göra en rutinundersökning, mammografi. Har gjort det en gång innan och tyckte då att det kändes en hel del. Inte så farligt denna gången men vem fan har utformat den maskinen?? Det måste ju vara en man. En man som inte tänkt ett dugg på vad det är som ska undersökas. Men jag kan ge mig tusan på att om det skulle utformas en maskin där man röntgade snoppen så skulle den INTE vara utformad alls på det här viset. Nu stoppar jag här innan det spårar ur helt...

Jag blev iallafall tillfrågad om jag ville vara med i en studie, där jag skulle lämna blodprover, ta blodtryck och fylla i en lång enkät och sen följas under flera år. Tackade ja. Kan jag  bidra med något till forskningen så gärna för mig samtidigt som att det blir hälsoundersökningar regelbundet och det kan ju vara bra.


Nu blir det en snabbis i Blogglandia innan det är dags att kasta sig i säng. Klockan ringer aptidigt imorgon igen.

Kram


4 kommentarer:

 1. Ja man undrar hur dom gör med dom kvinnor som har två lingon på en skärbräda också. När det inte finns nåt att klämma ihop liksom.....Kram!

  SvaraRadera
 2. Hahaha nej mammografi är inget nöje precis ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig varit på mammografi, men det ser inte gott ut om det är resultatet.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fasar för när det är min tur (snart...) Håller fullständigt med dig om att det måste vara en man som kommit på den där maskinen som för mig verkar vara en helvetesmaskin!

  De kan väl göra prostata-grafi med den!

  Är rätt säker på att det inte görs genom att klämma ihop ni-vet-vad.

  Min kusin (läkare) säger att det går att göra med ultraljud, men det görs inte (för dyrt?!?). Faaan vad arg jag blir när jag hör det! GRRRRR!

  Kram!

  SvaraRadera