lördag 14 april 2012

Segdag och att få eld i bakenGo kväll!

Om häxan surtant var hemma hos Hornsgatans Ros i förmiddag så kan jag berätta att systern till henne, dvs häxan segtant var hemma hos mig...kom inte ur sängen förrän efter tolvsnåret. Kul hade vi i gårkväll! Kanske inte så mycket pysslande från min sida, jag tappade intresse och fokus ganska snabbt då det var alldeles för enformigt för min smak. Men att umgås med alla trevliga människor och att äta, dricka rödvin och bubbel var ju hur trevligt som helst!

När jag vaknat upp efter lunch meddelade äldsta dottern: "mamma, det är ju nu på måndag som jag ska åka till Italien!! Ni kan tro att vi fick eld i baken. Växla pengar, köpa present till familjen hon ska bo hos och lite andra inköp. Fattar inte att vi alltid är ute i sista minuten...
Hon ska åka en vecka med skolan till Bologna och bo hos en familj och träna på sin italienska. När hon kommer hem så ska två italienska tjejer komma och bo hos oss.

Det fick bli en paket med svensk choklad och så lite te, marmelad och och mer choklad från Kahls till värdfamiljen


På HM hittade jag en söt blus och ett par shorts i värsta budgetanda. Ska visa dom på någon dag när seghäxan inte är här.


Blus från HM, Conscious collection, 99:-
Virkade shorts från HM, 199:-

Ha en bra kväll!


Kram


 

6 kommentarer:

 1. Fin present de får, vem kan motstå choklad?
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Vem kan motstå det?! Tänkte att det är bra att ge bort något som kan förbrukas än att ge bort någon pryl som kanska aldrig kommer till användning!

   Kramar

   Radera
 2. Låter ju helt ljuvligt att inte hoppa ur sängen i arla morgonstund :) Jag vaknade önödigt tidigt i morse också men är inte det minsta sur trots att jag i dag ska tömma hela badrummet och plasta in ännu mer hihi.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att surhäxan är borta! Lycka till med inplastningen, kommer att vara guld värt efteråt!

   Kram

   Radera
 3. Men vilken roligt skolresa, helt till Italien. Värdfamiljen blir nog glada för den fina presenten.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte riktigt skolresa i den bemärkelsen. Hon läser italienska på gymnasiet och känner knappt en kotte av de som ska åka men hon gillar att kasta sig ut i ovissheten.

   Kram

   Radera