lördag 28 april 2012

Timeout, missy & garderobsfynd

Chiao!

Grå, trist och regnig förmiddag fick bli IKEA, Biltema och Plantagenbesök. Nya parasoller, lite förvaringslådor också värmeljus förstås. Putsdukar till bilen och en fin blomma till vännerna vi ska tillbringa kvällen med.

Dottern och italienarna ska gå och äta Sushi och sen se en skolrevy.

Jag har det lite mer än rörigt i mina garderober (ska städa upp där någon dag). Igår körde jag in handen långt in i jakt på en låda och fick istället  ut ett par brallor som jag glömt bort. Fick på mig dom och förundrades över vilken vidd ner till det var. Har jag knallat omkring såhär? Minsta vindpust och jag måste ha lyft...ner i källaren, fram med symaskinen och smalnade till dom. Gick inte riktigt så mycket som jag hade velat för då hade det sett riktigt lustigt ut. Kör dom lite mer "baggy" istället.

Timeout wrap cardigan, vinterwhite, strl 1
Missy slip top, pink, strl 1
Hittade en bra bh i mina gömmor som passade perfekt under
Jeans från Esprit, Edc ca 6 år gamla men med superfina blommor och broderier

Jaha, så här ser min häck ut men det var egentligen dom fina detaljerna som skulle visas. Svårplåtat!
Så här kan det gå när jag ska ta bilder på mig själv bakifrån. Jycken ser lite konfunderad ut, "vad håller matte på med egentligen?"

Ha en skön lördagskväll!

Kram

5 kommentarer:

 1. Riktig snygg outfit. Jeansen är supersnygga, kul att de funkar än. När det gäller att ta bilder bakifrån är du inte ensam om att inte få till det helt:)
  kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Nu måste jag genast rota igenom min BHlåda efter någon som passar till Missy.
  Kram och ha en skön kväll

  SvaraRadera
 3. Ser ju jättefina ut! Kul när man hittar gamla godingar man hade glömt bort. Bakifrån-bilder är inte lätt, men din var ju ganska rolig :-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillar brallorna skitsnyggt med de pjuxen och den toppen till. Me like mycket! Och stackars hund, mina är också helt traumatiserade av allt skit de får se mig ta mig för framför spegeln... :o) Kram!

  SvaraRadera
 5. Superfina jeans verkligen. Och du verkar ju grymt händig. :-D
  kramar och trevlig kväll,

  SvaraRadera