måndag 14 maj 2012

Äntligen måndag!

Äntligen måndag!

Jag gillar inte att jobba på måndagar så jag brukar lägga ledig dag och det är ytterst sällan som jag måste ändra och jobba. Förvisso är det mathandlingsdag, tvätt och alla andra måsten men samtidigt skönt att röja runt själv utan att bli avbruten. Och när allt är fixat belönar jag mig själv med en 1 1/2 timmes innebandymatch. Längtar redan! 

Egentligen har jag akut behov av att gå till frissan och ringde i morse men kunde inte få tid förrän nästa vecka, GAAH, måste stå ut innan jag hittar på något korkat själv (har ju hänt förr). Och varför är jag inte förutseende och bokar tid i god tid innan? Bara det att jag tror att jag kan få tid samma dag.  Det är ju inte så att det är en nyhet att jag behöver gå till en frisör...


Hundarna har kamp om sin gummihöna
 
Velourette plain dress, almost black
Rock-a-fellow silk slip, dark rose
Jag ser gigantisk ut på den här bilden men bjuder på det för att visa den fina ryggtavlan på klänningen

Grandmas coat, lite powder

Håll i hatten så att ni inte blåser bort idag!

Kram

5 kommentarer:

 1. Supersnygg är du!
  Har faktiskt börjat boka ny tid när jag är hos frissan, rätt skönt att veta att man har en ny tid om åtta veckor!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag ska ta mig i kragen och boka men svårt ibland när jag inte vet hur jag ska jobba. Men måndagar är ju rätt gjutna;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Snygg du är! Jag får också sån där panik när det är dags för frisörbesök. Håret går liksom från ok till helt omöjligt från en dag till nästa och så blir man irriterad för att man inte kan få tid samma dag :)

  Kramar i blåsten
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Vad snygg du är! Jag bokar alltid ny tid när jag är hos frissan så jag inte behöver vänta i flera veckor på tid:) Skönt med ledig måndag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. För guds skull kvinna, ge fan i saxen den här gången;) Och inte konstigt att det är lite svårt att få tid nu, inte långt till skolavslutning och sånt. Vi håller på att jobba ihjäl oss! Kram

  SvaraRadera