onsdag 9 maj 2012

Vaknat till liv & fått årets första skoskav

Här är en som vaknat till liv efter jobbande, sovande och som grädde på moset värsta migränen. Men nu är det som bortblåst. Knallat omkring i Ballerinaskor och fått skoskav lite varstans, varför lär jag mig aldrig? Men det är ju så skönt att slänga strumporna!

I morgon ska jag på en kongress och på kvällen vankas det bankett. Jag börjar få panik för jag har inte skänkt morgondagen en endaste tanke och har inte en susning vad jag ska ha på mig. Var en vända på stan i helgen men då kom jag hem med en slags kupa som jag inte vet vad jag ska ha till. Smycken? Snäckor? Eller en ost rent utav? Kom gärna med förslag!

Det är 19 grader och molnigt men skönt så det räcker med Lanterna Cardigan i guld och jeans från Miss Sixty, ballerina skor från Esprit.

Kram12 kommentarer:

 1. Woop woop vad snyggt det var med Lanternan till jeans sådär - kommer jag garanterat att härma :) I somras fixade jag värsta skavsåren 2 veckor innan Mallisresan så de nya ursnygga sandaletterna måste stanna hemma. Kommer icke att upprepas i år!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inga nya skor till en semester, kan ju bli hur hemskt som helst. Du ska ju njuta på din resa.

   Kram

   Radera
 2. Ost- det kan aldrig bli för mycket ost :-) Ta hand om dig och var inte för snäll! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. På lördag kanske jag stoppar in en S:t Agur. Men den får nog inte vara där särskilt länge..;) Och snäll har jag varit nu så det räcker på ett tag!
   Kram

   Radera
 3. Skönt med värme men inte med skoskav.. Kupan var superfin :) Ha det så kul ikväll! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska åka och köpa sådana tantstrumpor i nylon tror jag. Det är imorgon kväll jag ska på party:)
   Kram

   Radera
 4. Vad skönt att migränen är borta. Snygg du är i Lantana, nästan så jag ångrar jag såld min. Ha så kul nu!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Sist jag var på en sån tillställning så var det en tjej som raggade på mig HELA kvällen. Jag hoppas det blir lugnare denna gången!
   Kram

   Radera
 5. Vaknade också med migrän, kan det vara vädret, eller en viss tid i månaden! Kul med bankett och jag tror nog att det finns något fint i din garderob!
  Men fin ostkupa iallafall och koftan också!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller att jag jobbat för mycket och sen sovit för mycket. Sov så länge att jag kom två timmar försent och hämtade sonen...sen somnade jag vid midnatt och sov till kl. 8 så vi kom försent till skolan...
   Har kollat min garderob redan ikväll så jag inte sliter ut allt och får ett hysteriskt anfall imorgon;)
   Kram

   Radera
 6. Ta på dig vad som helst, du är skitsnygg i allt! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är ju så himla go! Jag skulle ha stannat till hos dig när jag åkte förbi till Falun. Jag hoppas på en träff när du är här på semester.
   Kram

   Radera