söndag 3 juni 2012

Humlor & våta hundar

Hej!

Den här helgen har varit fullspäckad men så där mysig som att hålla på och rota i hus och trädgård, åka och shoppa med dottern, besöka vänner i deras nya hus och käka god middag, lämna sonen på Mulle för att sedan ränna till skogs med make och hundar och inte ha en susning om vart vi befinner oss men ändå hinna tillbaka och hinka ut son. Spana på soffor i skumma möbelbutiker, plocka hundbajs i trädgården (baksidan med att släppa ut dom där i tid och otid..) för att sedan ligga på solstolen och studera humlor. Ja ungefär så där har helgen varit. Jo, och bada hundar. Mina älskade pioner ska snart explodera ut i blom.

Måste jag välja vilken färg som är vackrast? Nä, vilken tur!

Avslappade jyckar som inte har en aning om vad som komma skall...

"Oh, fy fan. Och hon som lockade med godis och allt"..

"Okej, nu räcker det väl?"
"För helvete, stäng av vattnet nu då"

Nybadade och nypinkade ska jag nu droppa på fästingmedel i nackarna på dem innan se kryper till kojs. Har redan plockat X-antal äckliga fästingar på dem fast att de bara rört sig i stan och i vår inhägnade trädgård.

Vi ses, förhoppningsvis med någon outfit. Har haft på mig flera som jag varit nöjd med men missat att fotografera bara för att min Iphone är på lagning...Hoppas så innerligt att jag får återse den i veckan.


Kram

6 kommentarer:

 1. Finns inget ynkligare än en blöt hund, mer än möjligen en blöt katt. =)
  Fästingelände! Satt t o m en på min mage igår och tro mig jag är inte riktigt lika kaxig när jag ska ta bort en på mig själv...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch!För länge sen (typ 20 år) så var jag på semester i Frankrike. Upptäckte en fästing på "nedanvåningen". Fy f-an när jag skulle dra bort den från den lite elastiska huden...sen trodde jag att jag skulle dö där och då i någon farlig fästingsjukdom.
   Kram!

   Radera
 2. Härligt att du kunnat lega i solstol, det har verkligen inte jag kunnat!
  Fina humlor och söta blöta hundar!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. I ärlighetens namn så var det max två timmar som solen visade sig och värmde skönt!
   Kram

   Radera
 3. Haha.. Fullt ös medvetslös :)) Vilka fina bilder på humlorna (och hundarna och pionerna:)). Fästingar däremot är vidriga :P Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför finns fästingar och getingar?? Känns inte som att dom ingår i något kretslopp...
   Kram

   Radera