tisdag 19 juni 2012

Röj & fika

Go kväll!

Kanske inte så kul att höra/blogga om men jag kan säga att jag har haft singelstädparty här på förmiddagen. Jisses med damm och skit det blir med hantverkare och annat löst folk. För att inte tala om Oboyfläckar  en och en halv meter upp på väggen i vardagsrummet?! Vadå semester?
Slutklagat. På eftermiddagen kom en vän och hälsade på med sina barn och tog en fika. En helt fantastisk människa. En människa som jag aldrig träffat om jag och några andra inte hade startat Kvinnoklubben alias "QK". Barnen hade superkul, vi fikade och babblade och hade det så trevligt, så trevligt att klockan blev hur mycket som helst, men vadå, det är ju sommar!

Dagens blev sjukt mjuk och underbar blus från Odd Molly, jeans från HM som jag ärvt av fjortisen och så mina älskade Converse.

Riseabove solid blouse
Kram

4 kommentarer:

 1. M, mjuk och go är den. Har inte någon, men fingrat på den några gånger. Haft städdag jag med, fast utomuhs. I Converse, finns inga skor jag gillar så mycket. Klem

  SvaraRadera
 2. Låter som du haft en superduperdag! Här har solen skinit så jag är nöjd!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Blusen är snuskfin! Klämde på den i tisdags på Heaven. Tyvärr har jag så lång överkropp så den skulle sluta strax under twinsen.....,.Kram

  SvaraRadera
 4. Ja åh - du har ju den! Superfin på dig!

  Ha en toppenonsdag!
  KRAMAR <3

  SvaraRadera