söndag 8 juli 2012

Kalas & packning

I går firade vi sonen som fyller 7 år i veckan som kommer men då är vi i Italien. Vi grillade högrev med barbecueglaze, svingott! Till det potatissallad med parmesanost, ruccola och soltorkade tomater i. Och vattenmelon i massor. Blev väldigt uppskattat. Vin och italiensk öl och sen kaffe och chokladbombstårta som inte gick av för hackor.

Idag packas det för fullt inför Italienresan (har äntligen fått bokat alla hotell, jag menar, varför göra något i god tid innan...) varvat med poolvolleyboll som sonen fick i present.


Bara jag som tycker att det är svårt begränsa sig när man ska packa ?

 
 
 

Får se om jag får till att blogga från semestern. Annars ses vi efter den.

Ha det skönt så länge och hoppas att ni får en fin sommar/semester.

Kram


4 kommentarer:

 1. Jaaaa samma här.......alltid svårt med packning. Håller just på själv :=) Sen när jag kommer hem säger jag alltid, nästa gång........DÅ...... kommer jag packa så smart, men men det går så där.
  Trevlig resa! Kram Halvan

  SvaraRadera
 2. Åh, nu blir jag lite smågrön av avund. Det låter alldeles underbart med en trip till Italien. Så mycket god mat ni har att se fram emot:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt med Italien! Svårt att packa. Min man brukar bli vansinnig över alla skor jag och Moa släpar med oss;) Kram

  SvaraRadera
 4. Den middagen lät fantastisk. Bara flipfloppor och bikini + sarong kommer med, är jag nöjd..nja, lite mer kanske, men jag packar oftast lätt. Ha det så skönt man bara kan! Klem

  SvaraRadera