söndag 1 juli 2012

Söndagstass & Öresundstrafiken

Lämnade fjortisen vid tåget som skulle ta henne och hennes kompisar till Mölndal, lägervecka. Biljetter och sittplats bokad sen länge. När tåget rullade in på Lunds perrong var det som om det kom direkt från Indien. Fullproppat med andra ord och många till skulle på. Alla kom inte med, flera barnfamiljer med barnvagn fick backa. Våra tjejer kom med, intryckta med skohorn. Fick inte sina sittplatser. Väl i Mölndal öppnades inte alla dörrar så bara två av våra tjejer kom av. De andra fick åka till Göteborg, köpa nya biljetter till Mölndal. Vi hade dessutom bokat taxi till alla från Mölndal men de fick köra iväg utan tjejer. Nu är alla samlade igen och har hittat till sitt läger. Nästa gång ska jag KÖRA BIL dit med dottern. Varför kan inte tågtrafiken fungera som det ska när det kan göra det i tex Japan som har så många innevånare?

Dagens stass blev Wunder halterneck i vintage Rose från Odd Molly, strl. 2 ( lite förstor) och jeansjackan samma märke och storlek.

Nu ska jag avverka en natt på jobbet men hoppas att få en skymt av fotbollsmatchen. Hejar på Italien!

Kram

4 kommentarer:

 1. Visst är det märkligt att man inte får sina platser när man har betalt sittplatsbiljett. Tur att det ordnade sig till slut! Kram

  SvaraRadera
 2. Men fy vad dåligt att de inte fick sina platser, och att de inte öppnar alla dörrar. Snygg stass, jag gillar klänningen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättedåligt! Särskilt när man har platsbiljett och allting... Nu får du mig att undra varför i hela friden jag sålde min Wunder Halterneck. Mkt snyggt. Klem

  SvaraRadera
 4. Tråkigt med tåget.

  Men åhhh så fin du är! Älskar klänningen.
  kram!

  SvaraRadera