måndag 23 juli 2012

Ystad i Caprisandaletter & reakjol

Idag blev det en tur till Ystad igen. Den här gången med större delen av familjen plus fjortiskompis. Som alltid så blir vi hungriga så fort vi kommer till stan. Men först inköp av ett par högklackade till mig som jag spanat på ett tag. Med 50 % rabatt och ett stort plus att hon gav mig ett helt nytt par (hatar att köpa sista paret där den ena skon har provats jättemycket). 

 


Det blev lunch på "UPPellerNER".
 Fantastiskt god hamburgare!

 


Vidare till "Ordonnance" som  Fru Gunnarsson  tipsat om. Mycket snyggt att titta på, provade Pleasejeans som tyvärr endast fanns i strl. XXS. De satt så tajt att jag snabbt blev lika blå i huvudet som jeansfärgen...

 

Dagens stass blev min reakjol som jag fyndade på Kids & Friends förra veckan och så en vit ärmlös OMblus som jag inte minns namnet på. Till det Capri sandaletter som jag fick gjorda när vi var i Sorrento.


Ser först nu att bildkvalitén är jättedålig...

Även inköp av nytt halsband till ena jycken eftersom det slets itu igår. Fast fjortisen la beslag på det direkt...får väl köpa ett till!


Nu är jag tillbaka till sommarstugan och ska ta på mig jeansshorts och gummistövlar och gå och plaska i någon bäck!

Kram 6 kommentarer:

 1. Ja det där med att hitta rätt stl i Plase jeans är inte lätt. Det blev några vändor fram och tillbaka för jag hittade rätt. Snygg kjol och Givin top/tank eller vad den heter:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Supersöta sandaletter! De där Pleasen är inte kloka - beroende på hur mycket strech det är har jag XXS-S. Lite Odd Molly över det alltså ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Den restaurangen har jag lyckats missa! Såg himla mumsigt ut! Dina sandaletter gillar jag skarpt! Och visst var det en mysig butik:) Kram

  SvaraRadera
 4. Snygg du är!
  Den där handväskan som hänger på spegeln blev jag jättekär i. :)
  kram!

  SvaraRadera
 5. Ja, var ligger den restaurangen?? så jag vet när jag åker dit nästa gång, för det lär nog bli minst en gång till under semester´n. sandaletterna är perfekta, supersöta!! Klem (älskade också den butiken)

  SvaraRadera
 6. Supersnygg som alltid! Kul att halsbandet Kom till användning:) kram Nilla

  SvaraRadera