fredag 24 augusti 2012

Bottenkondis

Jag har ju anmält mig till ett lopp som ska springas i slutet av september så igår tänkte jag att det är väl dags att börja träna och få upp flåset. Jisses, det var som en "nära döden upplevelse". Började springa så smått och redan efter ca 500 meter kändes benen så tunga att jag trodde någon hade skruvat på ett par rejäla mangelstockar. Var tvungen att titta ner på benen och kolla om så var fallet. Nädå, inga påmonterade saker. 
Sprang två km och hade redan här blodsmak i munnen. Kämpade på ett tag till och tänkte att om "kärringen" i Nikeappen inte säger att jag sprungit tre km snart så lägger jag mig ner och dör. Kom till ett trafikljus som precis slog om till rött och då hörde jag rösten som meddelade "you have finished three kilometers". Sen gick jag raskt ytterligare en kilometer så jag vet vart jag ska sikta mot nästa gång.

Svettig och rödmosig

Mina Lunarglide från Nike. När jag köpte dom så var det tråkiga gråa skosnöre som jag bytte ut mot dessa färgklickar.

Kolla in himmelen!


Nästa vecka börjar innebandyn och det ska bli skönt att komma igång.

Värmen hänger kvar så igår åkte Johnny Was och Missy skirt från Odd Molly på.

Ikväll ska jag ut med QK-gänget (vi är 15 tjejer som träffas var femte vecka och hittar på något kul) och paddla kanot, grilla och umgås. Längtar och hoppas att vädret är med oss.Önskar er en trevlig fredag!

Kram

5 kommentarer:

 1. Duktig du är som kämpar, och kondisen kommer tillbaka. Jag lovar. :)
  Finfin den där Johnny, som gärna skulle få flytta hit.
  kram och ha en go fredag

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat där och hoppas ni får en trevlig kväll också. Roligt att hålla fast vid att träffas så och hitta på något. Klemisar

  SvaraRadera
 3. Vilken kämpar tjej du är! Skulle gett upp efter 500 m och gått istället!!!
  Ha så kul i helgen det lät jättekul!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Wow vad duktigt du är! Fin är du också :) Ha det så kul ikväll! Kram

  SvaraRadera
 5. Haha trodde först du menade kondis som konditori, du förstår kanske var min hjärna först tänker på, inte träning :) jätteduktig är du! Kram Nilla

  SvaraRadera