tisdag 7 augusti 2012

Jobbstart & utrensning

Hej!

Då är det dags för första arbetsdagen efter en riktigt behaglig semester både i sinnet och kroppsligen (säger badrumsvågen och jeansen som har krympt). Det inte bara volanger längre, snarare puffgardiner à la 90-talet...

Jag är en första klassens lumpsamlalare men källaren börjar kännas för trång så det fick bli storrensning. Två fullproppade bilar fick köras till tippen i ösregnet. Sen kom solen och värmen så min planerade eftermiddagslur byttes mot bad i poolen (ska sova igen det en dag när det regnar).

Hur mycket skit har jag egentligen?? Kan nog få ihop lika mycket till från andra delar av huset.Första arbetspasset är nattskift som snart är överstökat. Var förstås ute i sista minuten så det fick bli några bilder innan cykelfärd i OS anda (tror aldrig jag cyklat så fort i uppförsbacke förr men kanske bra för volangerna).


Linne Rosamunde
Tröja Colbert Tunic i Vintage blue, Odd Molly
Jeansjacka, Odd Molly
Väska från Desigual


Påsen som jag fick skorna i när jag köpte mina Caprisandaletter fick agera matväska. Lite roligare än systembolagets kassar som annars är i perfekt storlek men inte så charmiga 0:)
 


Hoppas att solen lyser på er idag när jag sover som en stock!Kram

7 kommentarer:

 1. Skönt att få rensat. Går verkligen fort att samla på sig massa onödigt har jag märkt :) Snygg stass! Ha en bra första dag på jobbet! Kramar

  SvaraRadera
 2. Hoppas du har sovit gott efter första arbetspasset! Tycker det brukar vara ok att komma igång igen, och in i rutinerna. Fin dagens! Den tror jag att jag ska kopiera imorgon :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja du, skit samlar det sig överallt hemma hos oss med. Går otroligt snabbt med:)
  Hoppas du sover gott nu!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hade ett bra arbetspass! Mitt pass inatt var fördjäv........! En pat med IABP, ECMO, instabil, all inotropi du kan leta rätt på och massor med blodprodukter! Sedan gick en propp på salen där dessa maskiner var kopplade så det började larma överallt! då kom maskinteknik in ( och du vad tror du deras ersättning var för att komma och kolla till allt???
  Ja och nu väntar en till natt med samma pat!
  Kram helena

  SvaraRadera
 5. Ja du skit är enkelt att samla på sig. Värre att göra sig av med.........Kram

  SvaraRadera
 6. Snyggt jobbat! Jag ska ta itu med mina bokhyllor som ska krympas till en bara jag känner att den rätta knycken infinner sig :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Mkt fin stass och kassen matchar ju perfekt dessutom. Sån´t är faktiskt viktigt!!hhaha Klem

  SvaraRadera