torsdag 30 augusti 2012

Släng dig i väggen, Rödluvan!

Släng dig i väggen  Rödluvan, för nu är det andra färger som gäller!Det var ponchon som fick följa med med hem! Kanske inte så att jag kommer att ha luvan uppe mer än när jag ska gå ut i skogen och leverera saft och bullar. Men jag har vägt fram och tillbaka med detta plagg och dess användbarhet. Ligga i soffan framför brasan med en god bok och en kopp the, cykla omkring med den och ett par jeans, knall omkring i skogen och lysa upp tillvaron??! Jo, den får stanna!


 

Däremot tvivlar jag lite på linnet som också följde med hem. Ganska genomskinligt, kräver nästan ett linne under och det vet jag inte om jag pallar. Storlek 1 satt jäkligt tight och detta som är i storlek 2 känns aningens för stort  över bysten (kolla in nedersta bilden) Dessutom har jag ju snygga Forsome tank som är väldigt användbart även i vinter. Ska jag byta till ett i almost black, behålla eller lämna tillbaka? Snälla hjälp mig!


Kram

12 kommentarer:

 1. Himlans snygg poncho, den kan du ha till allt:) Linnet hade jag nog lämnat tillbaka. Jag hade inte pallat ett linne som måste ha ett linne under (förutom Forsome då) Känns det heller inte som det sitter bra vet jag att det bara blivit hängande i garderoben. tråkigt att passformen inte är bra, för linnet är verkligen jättefint.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Lämna tillbaka, man ska väl inte behöva 2 linnen?!
  Mvh V

  SvaraRadera
 3. Jaaaa, ponchon är så fin i den färgen, man blir så glad!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jaaaa, ponchon är så fin i den färgen, man blir så glad!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Linne under linne verkar komplicerat, iaf för mig. Men almost black är alltid fint, så kanske ett byte? Klem

  SvaraRadera
 6. Den är ju bara sååå snygg - klart den fick stanna! Och du är sötaste rödluvan jag vet om :-) Fast linnet är jag skeptisk till, tillbaka med det om du inte är 100 % säker. PS - tror du ponchon blir för stor till lilla XS-mig?

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, söta du! Jag tror att den kommer att passa dig jättebra!
   Kramar

   Radera
 7. Jag klickade hem underklänningen i storlek 2 efter att ha sett din provning och vi måste banne mej vara stöpta i exakt samma form haha. Sitter perfekt för utom att det är lite stort precis i överkanten under armarna och i ryggen. Jag behåller eftersom jag tycker att den raka överkanten är helt perfekt och den kommer att bli bra att ha under tex djupt v-ringade saker. Kanske vill du ha det i almost black i stället?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag tror också att vi har samma mått på de flesta ställen!
   Kram

   Radera
 8. Lämna tillbaka linnet!! Ponchon var ju svincool på dig! På mig och min långa överkropp skulle det bara bli en tuttvärmare;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan vara bra med tuttvärmare också;!
   Kram

   Radera
 9. Tack för alla kommentarer och svar. Jag lämnade tillbaka linnet men hittade inget annat som tvunget ville följa med hem. Sparar mig till nästa laddning med kläder som kommer ut i butikerna!
  Kramar

  SvaraRadera