fredag 3 augusti 2012

Suga musten ur de sista

Halloj!

Jag försöker suga musten ur de sista semesterdagarna och har inte riktigt hunnit med denna världen.

Idag har vi varit vid sjön Immeln och paddlat kanot med några kära vänner och haft det supertrevligt. Även äktenskapet har fått sig en prövning då vi aldrig paddlat tillsammans förr och jag tror faktiskt inte min äkta hälft har paddlat någon gång. Det paddlades lite i sick-sack men charmen med det är ju att man får ut så mycket mer av sjön;)

Vi stannade till vid en söt liten ö och skålade i Champagne för vi firade 16-årig bröllopsdag. Sen blev det grillning och nektarinpaj till efterrätt. Kul att fira något lite annorlunda!

Bilder då? Telefonen väl inplastad med tanke på vissa risker att trilla i plurret så det missades helt.

När vi kom hem så var det en underbar ljummen och vindstilla kväll. Poolen lockade till bad med sina 33 grader så där har vi legat och njutit länge.


 


 Kram

9 kommentarer:

 1. 33 grader i poolen? grattis till bröllopsdagen och hoppas att helgen blir fin. Bara att krama ur sommaren sista dropparna nu..

  kram!

  SvaraRadera
 2. Vilket perfekt sätt att fira 6-årsdagen - kanot är ju superhärligt även om framfarten inte blev helt enligt regelboken :)
  Kram snygging och grattis!

  SvaraRadera
 3. Paddlat kanot och fortfarande gifta? Grattis - det lär hålla 16 år till. =)
  Ser klart njutbart ut i den poolen. Jag får hålla ut till v 33 för att få lite ledigt.

  SvaraRadera
 4. Nice med 33 grader i poolen. Förstår att ni blev kvar länge :) Stort grattis till 16-åriga bröllopsdagen. Inte dåligt :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Grattis till er bröllopsdag! Vilken dag ni haft! 33 grader är ju helt ok när man badar och särskilt på natten!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till bröllopsdagen! 16 år är inte fy skam, men har man träffat den rätta är det nog ganska lätt med:) Låter som ni verkligen njutit och haft skoj.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Grattis! Vad mysigt med kanotpaddling och jag kan säga att jag är något avis på din pool :)) Kram

  SvaraRadera
 8. Grattis till bröllopsdagen! Och vad mysigt med nattbad:) Kram

  SvaraRadera
 9. Stort grattis och poolbilden är ljuvlig. En sån´skulle man kanske haft här i paradiset, hahha. Får inte och skulle nog inte få plats heller, men en barnpool, sån liten där bara jag får plats, det har jag länge haft som plan att införskaffa. Klem

  SvaraRadera