tisdag 21 augusti 2012

Svacka & gatlopp

Halloj!

Bara jag som känner att tiden inte räcker till?

Mycket nattjobb varvat med kalas, extrem hetta (svårt att sova på dagen när hela huset är som en bastu) och ångest över att 17 åringen snart flyttar till London, är nog bidragande orsaker till att jag inte har riktigt fokus på blogg och bloggvärld just nu.


"Frukosten" klockan  tre i eftermiddags.

Känner att jag skulle vilja komma på "banan" igen med lite rutiner, börja träna och få struktur. Så idag har jag anmält mig till att springa ett lopp på 5 km tillsammans med ett gäng arbetskamrater. I slutet av september är det dags så jag får väl damma av springskorna och sätta fart om jag ska orka runt.


Skeppsråtta?!

Det var mer än jag och barnen som ville vara "i" poolen i eftermiddags!

Kram



6 kommentarer:

 1. Fin frukost i alla fall. Det är lite körigt här också, men bara just denna veckan. Härligt med pool, det har man saknat innan i veckan kan jag säga, men idag var det svalare. Vet inte om jag är glad eller ledsen för det. KLem

  SvaraRadera
 2. Det är svacka här också - hinner inte med varken träning eller bloggen! Men det tar väl sig! Jag hinner i alla fall äta. Ta det med ro, och stressa inte med sånt som inte är nödvändigt :-)

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Verkar vara flera som känner så! Inne i en svacka jag med! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Cool bild på "skeppsråttan"! Frukosten såg fin ut! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har en jättesvacka, jag hinner verkligen inte med. Det värsta är att det stör mig, men det är inte alltid lika lätt att släppa taget om måsten.
  KRam

  SvaraRadera
 6. Jag har också en svacka men pga att jag inte är igång. Försöker lösa det genom att ha några fasta rutiner varje dag. PW på morgonen och nu kommer det bli gym ett par gånger i veckan. Får hoppas det funkar trots taskig hälsa på flera plan. Senare i höst lär det nog hända lite annat också. Men det är nog samma medicin som gäller för både tidsbrist och för mycket tid.

  Vad fina hundarna är och så roliga bilder :) Jobbigt när det är för varmt inomhus när man ska sova. Lyckligtvis har jag svalt i min lägenhet. Kram

  SvaraRadera