söndag 2 september 2012

Humorfestivalen del 2

I går var det dags igen! Först ut blev "Hilding Knäcke" som jag släpade med sonen på. Mycket skratt för såväl barn som vuxna. 


Sonen fick åka till farmor så att vi vuxna sedan kunde roa oss kungligt med att se  "The Boy with Tape on his Face" , en kille vid namn Sam Wills som kommer från Nya Zeeland och turnerar världen runt. Nog det bästa jag sett på länge!


Bild lånad på webben

Direkt efter så såg vi "Pajama Men" som körde en sanslöst rolig show i förd endast pyjamas och två stolar på scen.
Bild lånad på webben

Det blev dags att äta så vi knallade till "Mat & Destillat" mittemot Domkyrkan l Lund där vi åt en underbart god trerätters meny (och lite Mojito).


Vi knallade till AFborgen för att se "Möt Grotesco med bl.a. Henrik Dorsin. Tyvärr var det nog det sämsta jag sett på länge.... Och många fler än jag tyckte nog det mest var skit för de lämnade lokalen och jag hörde folk stå och tjafsa om att de ville ha pengarna tillbaka när jag var ute på toa. Så kan det gå men alla andra föreställningar var så bra att jag förmodligen kommer ha träningsvärk i en vecka!


Nu kallar jobbet och jag önskar er en riktigt skön söndagseftermiddag!

Kram

2 kommentarer:

  1. Oh vilken kul kväll! Om vi bara kunnat fixa barnvakt hade jag så gärna gått. Och vin och destillat är min favoritrestaurang i Lund! Läste i tidningen att Grottesco var urdåliga. Trist! KRAM

    SvaraRadera
  2. Va?! Var Grotesco-gänget dåliga? Tur att allt annat var bra! Kram

    SvaraRadera