torsdag 22 november 2012

Efterlysning & att falla för erbjudande

Go kväll!

Oj vad det går tungt hos mig nu i november. Det är så grått, fuktigt och mörkt. Hostan from hell, migrän, nyopererad husbonde, son med lunginflammation och lite nattjobb på det. Inte undra på att jag sitter och drömmer mig bort till sol och värme. Tänk att få ligga på en solstol under ett parasoll med en bra bok och höra hur vågorna glider fram och tillbaka. 

Kanske därför jag klickade hem en sommarklänning nu lagom till jul. En jul som ska firas hemma i år. Och klänningen var alldeles för stor. Någon som är intresserad av ett byte?
Jag skulle vilja ha storlek 1. Klänningen som jag yrar om är "Swivel halter neck" i färgen "Mid Pink" och är i storlek 2, helt ny.  Alternativt säljer jag den för 600:- inkl "skicka lätt" med Posten om någon är intresserad.




Efter jobbet idag stack jag iväg för att köpa rouge och en ny mascara eftersom det var snustorrt i burkarna. Var helt på det klara över vad jag skulle köpa, snabbt och lätt. Så säger hon i butiken "om du köper två produkter från Clinique så får du en nessesär på köpet". Rouget skulle jag iochförsig köpa därifrån men inte mascaran. Jag brukar använda en gammal hederlig sak från Max Factor som håller för alla mina krav:

  • Långa och tjocka fransar
  • Tåla väta som svett, regn och att kunna gråta en skvätt (ja, jag är rätt blödig men brukar också skratta så tårarna sprutar)
  • Inte se ut som en Panda på kvällen
  • Den ska gå lätt att tvätta bort
  • Inte vara vattenfast (tycker dom brukar vara mer som permanent färg)
Nu blev det istället en mascara från Clinique (så jag kunde få den där nessesären...), Lash Power Mascara Long Wearing Formula som ska tåla svett och tårar men ändå tvättas bort med 38 gradigt vatten (ser framför mig hur jag tar tempen på vattenstrålen;)



Ja och så var det ju nessesären då. Slet upp den så fort jag kom hem. Lite roliga saker som scrubcreme, ögonkräm mot ringar och svullenhet runt ögonen, antirynkkräm, rouge, mascara och ett läppstift. Kan ju passa denna kärring en grå novemberdag!



Kram 

14 kommentarer:

  1. Å dessa "köp och fåerbjudanden". Sååå svårt att motstå :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det. Och jag lyckas alltid falla...
      Kram

      Radera
  2. Älskar dessa erbjudanden och har svårt att motstå, och läppstiftet ser ju superfint ut.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite "lingonfärg" är det allt!
      Kramar

      Radera
  3. Usch det låter som om ni har fått för era synder.....Och såna erbjudanden är ju svåra att motstå! Krya på er! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag tänker alltid att det kunde varit värre..
      Kram

      Radera
  4. Den ser super flot ud, men er bange for den bliver for stor til mig... Øv
    Rigtig god aften hilsen Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är jättefin så jag vill gärna ragga upp en i rätt storlek!
      Kram

      Radera
  5. Himla roligt att handla smink när man får en massa extra :-) Det lockar alltid mig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag är också en riktig "sucker" för såna´erbjudande. Hoppas på en snar ljusing hos er! Storklem och klänningen är jättefin, hoppas du hittar rätt stl.

    SvaraRadera
  7. Håller med dig om att mascaran måste vara just så som du skriver. Den får inte heller släppa för fort under dagen. Svårt att hitta tycker jag. Kram nilla

    SvaraRadera
  8. Usch då det låter tungt hoppas att ni snart mår bättre, det där mörkret är skit men hoppas på lite ljusning nu när vi närmar oss jul och snart så "vänder" ju det :-) Kul att du halkade in hos mig :-) ja visst är det skönt när barnen är på plats man blir lixom lite lugnare då :-) Sonen som har varit iväg är 22 år..Haha nästan så att jag "skäms" lite att jag är så "hönsig" men det spelar ingen roll hur gamla de är man är ju alltid mamma :-)
    Ha en fin Fredag!
    Kram!

    SvaraRadera