tisdag 6 november 2012

Gympakort & Gilly Hicks dagens

I går bestämde jag mig för att köpa ett kort på något gym. Känner att det tyvärr inte räcker med innebandy och vallning av jyckar för att hålla kroppen i trim, mat- och vinglad som jag är.

Fick ett bra erbjudande från Actic och snurrade in på deras hemsida för att kolla vad dom erbjöd. Mest pass kvällstid och eftersom jag är ledig så mycket på dagarna så känns det bättre att gå då. Så det blev ett kort på Gerdahallen. Dom har mycket att välja på och jag gillar inte att hålla på och boka pass och springa med biljetter och dyl.
Så igår blev det gympa med stång (alltså ingen poledancestång utan en sån vanlig tung järnstång). Sen kom jag på att det var ju innebandy och det ville jag ju inte för allt i världen missa.
 Kände mig ganska mör idag men for ändå iväg och körde ett zumba-aerobicpass idag. Lite rädd att gör bort mig men det kändes helt okej. Blev lite fnissig av herren framför mig som var i 80-årsåldern som mest ville vicka på rumpan!


Dagens kombo är jeans från Odd Molly, stickad tröja från Gilly Hicks som luktar fantastiskt (måste köpa deras parfym!), Primeboots, Lotta-Lotta jacket och väska från Desigual.

Dansa lite salsa?!
Ha en skön tisdagskväll!

Kram

6 kommentarer:

 1. Hahahaha!Tack för att du klargjorde. Trodde faktist att du skulle poledansa;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! När jag läste igenom min text så tänkte jag att det lät skumt med den där stången!
   Poledance skulle kanske vara nåt!;)
   Kram

   Radera
 2. Poledance är bra träning det med säger de som kan;) Skönt att få komma igång, jag måste ta mig i kragen igen..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi, kul med gubben. :)
  Du är jätteduktig som tränar!
  kramar

  SvaraRadera
 4. Så himla snygg du är. Ålder,? Usch sånt får man ju inte fråga!!!
  Lovely kläder. Snygging där!!

  SvaraRadera