söndag 18 november 2012

Innebandymatch & Dressbakery

Idag har jag haft den stora äran att få sitta i sekretariatet när 15-åringens lag spelade innebandymatch. Jag har i sju år lyckats byta bort varenda sekretarietpass mot att stå i kiosken. Tycker det verkar hur komplicerat som helst. Så idag var jag något nervös (fick till och med handsvett) när jag åkte dit. Det gick ju förstås hur bra som helst, trycka på knappar och skriva protokoll. Jag hade förstås hjälp av en annan som inte verkat ha gjort annat!

Tänk att jag fick handsvett av den här?!


Våra tjejer vann med 16-0. Nästan så att jag önskade att det andra laget hade gjort ett mål så dom inte tappar sugen.

Dottern i vinrött och med sina matchande orangea skor;)


Nu ska jag köra iväg till ett klädparty där dom visar kläder från Dressbakery. Helt okänt för mig. Någon av er som kollat,testat eller äger? Ska i vilket fall som helst bli spännande. Jobba natt står på tur efter det men kanske, kanske blir jag ledig med beredskap. Hade inte suttit helt fel.

Bild lånad från Dressbakery


Ha en skön söndag och hoppas att molnen inte tyngt ner er för mycket (här hänger dom ända ner i axelhöjd och jag är ju inte så lång...)


Kram

7 kommentarer:

 1. Haha, jag förstår att du fick panik över den där mojängen:) Hade jag med fått..
  Här har vi inte haft moln alls, men sol:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag skulle också blivit svettig om händerna för det uppdraget. .) Dressbakery känner jag inte till men hoppas du får en superfin kväll,
  kramar!

  SvaraRadera
 3. Hyfsad vinst! Har aldrig hört talas om Dressbakery......Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken apparat! Den kan skrämma slag på vem som helst :-)
  Hoppas du har en trevlig kväll! Klänningen ser fin ut. Kram

  SvaraRadera
 5. Allt nytt ger handsvett, så är det bara. Tycker du är tuff som sa ja :-) Jag fick ingen tid över alls i helgen - hade varit så kul att träffa dig!! Nästa gång :-) De där molnen var verkligen i axelhöjd, men stoppade inte den goda stämningen. Tror jag är lite förälskad i Lund och Skåne!

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Haha, känner igen det där med handsvetten, gosh! Jag ser alltid till att få föra protokollet, INTE sköta klockan, det är jag onte kapabel till. Stå i kiosken (och fika) är jag däremot bra på. Saknar sonens matcher nåt så in i bängen nu när han är skadad, det är livet på en pinne det!

  SvaraRadera
 7. Kul att ha hittat din blogg! Fick du nån kul bild från klädpartyt med dig hem?

  Kram <3

  SvaraRadera