måndag 3 december 2012

Mer pynt & fågelspaning

I går påbörjades pepparkaksbaket. Delarna till pepparkakshuset är färdigt men ska monteras. Jag hittade en stor form till ett hjärta och tänkte att ett sånt kunde ju vara fint att ha någonstans. Och så luktar det pepparkaka i hela huset:) En rosett på i all enkelhet.


Jag köpte ju ett litet hus till fåglarna förra veckan och fyllde det med solrosfrö. Hängde det utanför köksfönstret så vi kan se det när vi sitter och äter. Snacka om trafik till och från på småfågelfronten. Värre än flygtrafiken på Heathrow!

  Dom har redan käkat upp all mat så jag ska ut och fylla på. Riktigt mysigt att se som dom håller på, till huset och ta lite mat, in och ut i buskarna, lite slagsmål eller bara sitta och mumsa.

Ha en fin måndagskväll.


Kram7 kommentarer:

 1. Ohh så fint! Och jag tror jag måste härma dig lite med pepparkakshjärtat och det fina bandet i :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det gör du rätt i:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint! Både hjärtat och fågelhuset :) Kram

  SvaraRadera
 4. Jag måste nog också få ut lite mat till fåglarna. Nu när katterna är inne går det bra, annars är det värsta självmordsgrejen att ge fåglarna mat om Sessan är ute..
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fint ja med bandet i hjärtat och så roligt med småfåglarna. När jag testade sätta ut mat på balkongen, kom det bara en massa läskiga duvor. Klem

  SvaraRadera
 6. Du bakar verkligen delarna till pepparkakshuset själv! Överkurs för mig som köper byggsats. Det brukar gå åt helvete med den också;) Kram

  SvaraRadera
 7. Vilket fint hjärta du har gjort :-) så fint med bara en liten rosett i....oj!! göra eget pepparkakshus är väl inte så lätt va ;-) jag tror inte att jag ens skulle få ihop ett sånt där "färdigt" man kan köpa :-)
  Ha en fin kväll! kram!

  SvaraRadera