fredag 11 januari 2013

Det som inte saknats

Uj, så dammigt och skitigt det var i det där förrådet på makens jobb. 
Och fullt av skit som jag bara undrar vad vi tänkt när vi pregat in allt där. Gamla Ikeamattor som sett sina bästa dagar, skumgummibitar (?), gamla stolar, en byrå, ett helt jäkla klädskåp.

Det som nog var roligast och mest nostalgiskt var väl lådan med alla LPskivor och singlar. Vi var ju tvungna att kolla igenom hela lådan. Ni kommer väl ihåg när man varit och köpt senaste plattan, slängt på den på grammofonen, kastat sig i soffan med fodralet i högsta hugg för att läsa och titta ingående på allt:) 
Glas från milleniumskiftet. Som får mig att tänka på oron att allt elektroniskt skulle paja bara för att det blev ett nytt millenium;). En handjagad gräsklippare återfanns.Garagetavlan med vår gamla motorcykel som maken och jag rest Europa runt två gånger med. Kan riktigt minnas hur ont det gjorde i rumpan efter 80 mil nonstopp. 
Hittade min brudklänning med tillhörande skor, min sjuksköterskeuniform från 1991 och min gamla frack (?). Ska bara ta upp och titta på allt och inte ens tänka tanken att jag skulle komma i något av plaggen...

Gamla lampor, tre skrivbord, motorcykeldäck, fiskeprylar och makens klassfoto från gymnasiet som vi fnissade en bra stund åt!
 Det mesta åkte på tippen och det andra stuvades om för förvaring här hemma.

I kväll blir det frisörssalongsparty med QK. Frisörskan har blivit lovad att få vara helt fri ikväll men vem vet, vi kanske klipper, permanentar och färgar varandra framåt nattimmarna;)


Ha en skön fredag!


Kram


4 kommentarer:

 1. Hahaha gud va kul. Kanske borde jag dra ut allt ur mitt källarförråd och kola. det där med gamla mattor låter bekant :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt. Jag ser fram emot att få se dig i brudklänningen:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hahaha, du har ju så rätt- det man inte saknat på 10 år behöver man ju egentligen inte? Men ändå kan man inte låta bli de där lådorna....

  Jag har ett annat dilemma: jag gömde undan två stora påsar tygblöjor för 14 år och 6 flyttar sen. Har inte ett minne huruvida jag behållt, slängt, sålt eller gett bort dem, men nu behöver jag dem snart. Sätter du emot på att jag hittar dem om fem år eller i nästa flytt men knappast nu? :-)
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Ha ha, jättekul! Rotade igenom gamla lådor (läs: tvingades av benhård och mycket påstridig mor) när jag var i Sverige under julen. Inga såna fynd som hos dig, men väl alla skolkatalogerna - det var skoj :-)

  Kramar

  SvaraRadera