måndag 7 januari 2013

Emotionellt utpumpad

Idag var det dags igen att skicka dottern till London. Jobbigt med tanke på att jag vant mig att ha henne hemma, pigg ,glad,rolig och allt till något på G, med en räv bakom örat!

Bild lånad på internet
Efter att ha "droppat" äldsta dottern så åkte jag och mina andra barn till IKEA. Det skulle kollas på prylar till nästan varenda ställe i huset. !5-åringen är mer än impulsiv och vill köpa ALLT utan det minsta planer på mått och att jag inte drar omkring med en lastbil. Sonen pratade oavbrutet om "MInecraft" så jag till sist varken visste ut eller in.


Bild lånad på internet
 


Kvällen har ägnats åt att montera hyllor till sonen för att få någon struktur över mängderna LEGO som finns på hans rum....


Fick sms från dotterna att hon kommit hem till sin värdfamilj OCH att paketet som jag skickade i början av december nu äntligen kommit fram, med chokladkalender och allt.

Bild lånad på internet

 Så hon får väl låtsas att det blir jul snart igen;) och får komma hem så vi kan dra på skidsemester som blev bokat alldeles nyss:)

Bild lånad på internet
Känner mig emotionellt helt utpumpad efter denna helgen, guldmedaljer och Göteborgsresor, skicka iväg ena dottern, stångas på IKEA (ja, jag råkade köra över en sur tant med min min kundvagn och jag bad jättemycket om ursäkt), bygga möbler och försöka få en sjuåring att somna vid tiotiden (lyckades inte jättebra...)

Ska försöka komma i säng själv INNAN midnatt, får se hur bra jag lyckas med det.


Kram
8 kommentarer:

 1. Men ändå! Vilken underbar helg du haft! och vad kul med skidsemester!
  Vart bär det av?
  Vi ska till Trysil i vår, det är väl det närmaste alperna man kan komma om man inte beger sig söderut!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut har det varit en bra helg men det tar på krafterna ibland:)
   Det blir alperna!
   Kram

   Radera
 2. Ja, det var ju en fullspäckad helg minst sagt. Brukar ha problem att somna då, man är ju så uppe i varv liksom, men hoppas du har fått sova ordentligt iaf. Klem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sömn är ju ett kapitel för sig ibland!
   Kram

   Radera
 3. Oj, ja det var inte lite på så kort tid. Jag brukar bli likadan, som en urviden disktrasa. Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland undrar jag hur lite som kan få en på fall.
   Kram

   Radera
 4. Såg ditt inlägg på Evalevabo, så kan inte låta bli att kommentera att anledningen att evalevabo har fått massa arga kommenterar är ju att hon varit riktigt taskig (nätmobbat) andra bloggare. Läs inlägget med 341 kommenterar (!) om evalevabo på bloggen House of Philia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog missat en hel del, på gott och ont. Ska uppdatera mig, känns det som.
   Kram

   Radera