onsdag 23 januari 2013

Knycka lite till

I måndags så knyckte jag kläder från 15 åringen som ni kan läsa om här. Och på tal om 15-åringen så benämns hon numera som "pirayan" i din här bloggen. Tack för det smeknamnet, drottningen, jag snor det rätt av! För jag menar, den ungen käkar ju inte taggtråd och dricker koncentrerad limejuice för ingenting;)

Jo, tillbaka till i måndags då jag frotterat mig i pirayans garderob, så ringde hon och ville bli hämtad men det tyckte inte jag. Fick förstås dåligt samvete av att jag först snott hennes kläder och sen inte ville hämta henne efter skolan. Så jag körde förstås och hämtade henne. Och hon säger "du måste ju inte hämta mig". Nä, säger jag men jag har dåligt samvete för att jag har snott dina kläder...DÅ börjar ungen asgarva och knäpper upp sin jacka och visar vad hon har på sig, MINA kläder! Så kramades vi och skrattade och fnissade:)

Så jag har knyckt lite till;)

Linne, stickad tröja och halsduk från Hollister. Jeans Zara och fejkade Dr Martens inköpta i LondonJag är lika trött som mina bilder är suddiga. Jobbat två nätter och sovit som en kratta. Ska försöka skaka liv i kroppen med ett innebandypass ikväll.


Kram

14 kommentarer:

 1. Men vad underbart. Ni är nog ganska lika.. :)
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl så...när "Pirayan" sätter igång brukar maken retfullt sjunga "mamma är lik sin mamma" och jag blir helt galen;)
   Kram

   Radera
 2. Fede boots i en flot farve :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jäkligt sköna och rött är alltid snyggt:)
   Kram

   Radera
 3. Tjusig outfit! Inte dumt att ha en piraya hemma.
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge dom inte bits så;)
   Kram

   Radera
 4. Inte kan man se att du är trött iallafall!
  Konstigt att ens flickor får det passande namnet
  vad kan det bero på!
  Snyggt iallafall!
  kram Helena
  var på anställningsintervju igår
  i kommunen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så spännande med intervjun! Ska hålla tummarna för dig:) Har du hört på nyheterna om 34 ssk som sagt upp sig på en grannavdelning till mig?!
   Kram

   Radera
 5. Dubbel garderob alltså för er båda. Kan ju bara vara toppen! Headern är f ö jättefin och inger hopp om en snar vår. Klem och sköt om dig...sov mycket ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För det mesta toppen (så länge man har koll på vart ens egna kläder befinner sig). Själv tyckte jag headern blev lite konstig men färgerna är det inget fel på, dom ger tydliga signaler på vad "som komma skall":))
   Ska sova som en gris;)
   Kramar

   Radera
 6. Praktist att kunna dela garderob men dottern:) Läckra pjucks! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är många fördelar:) Tänkte att du skulle gilla skorna! Har du sett pjucksen som jag hade i måndags?!
   Kram

   Radera
 7. vad kul det hade varit att kunna "knycka" lite kläder men med tre söner så är det inte så mycket som funkar :-)
  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Jag lånade också min mammas kläder när jag var 15 år, tyvärr lånade aldrig min mamma mina kläder eller det kanske var tur, då hade de slitits ut tidigare än de gjorde. ;)

  anette meg carlsson

  SvaraRadera