lördag 9 februari 2013

Hur man spelar biljard på riktigt & färgprojektet...

Det blev en trevlig kväll i biljardhallen. Jag lyckades att hålla på bollarna på vårt bord och till och med skjuta ner några i fållorna (men det tog tid...)

Bjuder på lite bilder med extremt bra kvalité...Åsa verkade ha full koll på hur man med bästa kroppspositionen fick ner bollarna i hålen, iförd kläder från Dressbakery 

Sen blev hon sugen på att sno min kappa men som tur är så är hon lång som en flaggstång så den blev för liten (peuw!)
Den tradionella Mojiton fick ju för evigas.Så var det ju då färgprojektet
Som man kanske inte ska göra när man är lite bakis. 
För herrejäklar vilken soppa det blev. Jag löste upp pulvret enligt anvisningarna och hällde det i tvättmaskinen. Då rann all färgen ut i uppsamlingskärlet på baksidan. Jag blev helt stirrig och tänkte att så lätt skulle den färgen minsann inte förgås. Så med en svamp och hink försökte jag suga upp all färg från den här mindre fräscha behållaren för att sen hälla tillbaka det i tvättmaskinens tvättmedelsfack. Då tippade den där behållaren över och jag såg helt plötsligt ut som en kamouflerad militär fast i rosa nattlinne...
Sen kom jag på att det ju skulle i salt som jag löste upp och råkade skvimpa ut lite varstans.


Resultatet då? Jo, den blev ju svartare vilket inte precis syns på bild. Tyvärr färgades inte sömmarna överhuvudtaget och då dristade jag ändå till med 60 grader.
Men jag tänker inte ge mig så lätt. 
Ska åka och köpa färg fast då Nitors som är färdiglöst som läggs i tvättmaskinen och löses upp där, dra till med 90 grader och hålla tummarna så hårt att dom vitnar.

Fortsättning följer...

Nu ska jag skura tvättstugan färdigt och så lite nattjobb på det.

Kram

7 kommentarer:

 1. Aj då, det lät inte kul! Hoppas den bli som du vill! Men har nog hört att det är svårt att färga just sömmarna! Men glr det något? Tyckte inte det såg så dumt ut. Haben bra natt! Själv är ja ledig tills på onsd natt! Jabjag ska jobba xtra i kommunen på tisd!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Haha skön biljarkväll! Lycka till med färgningen! Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Men oj vilket färgkaos:) Håller tummen för nästa försök!
  Ser ut som en riktig mysig kväll..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ojdå vilken cirkus. :) Hoppas det går bättre nästa gång och biljard är roligt. :)
  kram

  SvaraRadera
 5. Å kära nån vad brötigt det blev - hoppas att det funkar nästa gång!
  Kram

  SvaraRadera
 6. hahha, säker på att ni hade jätteroligt! Jag kan se dig dona omkring där i tvättstugan och naturligtvis ger du dig inte, det kommer bli jättebra. Tillslut. Klem och ha en fin söndag när du vaknar.

  SvaraRadera
 7. Nu fick jag bilder av att du drog och spelade biljard med handväskan full med mynta *eftersom du sagt tidigare att de kan vara lite snåla med det ibland och du alltså skulle ta med dig egen* varvid ett brett leende sprider sig i mitt ansikte... hoppas du hade kul! Kram:-D

  SvaraRadera