måndag 25 februari 2013

Sämst i klassen?

Idag blir det ingen innebandy för min del eftersom att det står nattpass på schemat. Istället for jag iväg och gick på step...jisses vilken röra för min kropp och hjärna. Det är säkert sex år sedan jag var på step sist och måste ha förträngt hur det var för jag fick några rejäla Déjà vu.
När dom andra var till höger så var jag till vänster. Piruetter hit och dit, fram och tillbaka och jag var sällan där jag skulle...men, jag blev svettig och ansträngd och flåsig. Alltid något men jag var nog i särklass sämst i den klassen 
Om man behöver skingra sina tankar rekommenderar jag skarpt ett step-pass. För jag kunde banne mig inte tänka på något annat än stegen, brädan och att inte krocka med någon annan:)
Nä, nästa måndag får det minsann bli hederlig innebandy på "liv och död" med gubbarna!Mitt kära IPhoneskal från Juicy Couture har gått sönder och jag har letat febrilt efter något nytt och snyggt. Trillade över detta inne på Glitter av alla ställe. Blev riktigt nöjd med det:)

Ha en skön måndagskväll

Kram

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att step är det enda som är roligt att träna och det där skalet måste jag ju kolla. Fast jag har svart lur så det kanske inte blir så snyggt .o)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa gång det blir step får det nog bli ett nybörjarpass:)
   Jag har svart lur och tyckte det blev snyggt med skalet.
   Kram

   Radera
 2. Du gick i alla fall dig! Bra gjort tycker jag:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jisses vilka flashbacks jag fick nu. Step känns som 100 år sedan, hade samma problem som du och var omåttligt stolt när jag i slutet av terminen äntligen fick ihop armar och steg rätt. lagom tills det var dags att byta rörelser.. Klem

  SvaraRadera
 4. Precis hemkommen från step - det roligaste som finns! Lovar att om du kan hålla ut en handfull gånger till så är du fast :-)

  Säg till nästa gång du ska dit så ska jag se om jag kan hänga på - hade varit kul att ta ett pass med dig!! (innebandy och jag är inte kompisar så det blir det nog inte...)

  Kram!

  SvaraRadera