tisdag 5 februari 2013

Träning, handkräm & positiv överraskning

Igår spelade jag innebandy, 
brukar alltid spela back men gubbarna var väldans trötta igår och skickade upp mig som anfallare. Det brukar dom göra men sen passar dom aldrig för dom tycker att jag suger på innebandy. Men igår fick jag spela med en 20-årig kille som jag hade grymt bra spel med. Gjorde två mål och flera assister tillsammans med honom. Hade största smajlet när jag kom hem:)

Idag tänkte jag sticka till gymmet men så kom jag på att poolkillen varit och dumpat en massa ves på uppfarten. tänkte att det var dumt att låta den ligga och bli ännu blötare. Så två timmar jobbade jag med att bära och stapla ved. Känns i kroppen, men snacka om gratis träning:)Det trista med denna årstid och grovjobb är ju att mina händer ser ut till att tillhöra en 80-årig skurgumma. Rotade i mina gömmor och hittade minsann en handkräm från Restylane. Har fått den i en "goodiebag" på en sjukvårdsmässa. Ska bli intressant och se hur den funkar. Någon som testat?
För att återgå till innebandyn så fick jag en jäkligt hård boll på käften för snart två veckor sedan. Fläskläpp men också en flisa på framtanden som flög av.
Var ju hos tandläkaren förra veckan och fick den tillslipad (samtidigt som han tvättade nacken på mig). Kom på igår att jag skulle ju ringa försäkringsbolaget och anmäla skadan. Vilket jag gjorde. När jag dragit hela storyn och var på väg att lägga på så säger han i andra luren "vänta, vilket konto ska jag sätta in pengarna på?" Och jag blev helt ställd. Vadå, vilka pengar??? Så säger han "jo, vi ersätter ju tandläkarkostnaderna så säg bara hur mycket jag ska sätta in". Så himla paff, ställ och glad jag blev! Hur ofta händer något sånt?!


Kram

13 kommentarer:

 1. Vilken bra försäkringskille du måste ha! Ville han inte ens få kvitto?
  Och vilken läcker robot ni fick till!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ens kvittot som jag dessutom slarvat bort. Jag sa summan (och var ärlig) och han sa "det fixar vi, inga problem". Tänkte faktiskt att han drev med mig. Får väl se när/om pengarna kommer in.
   Tack för robotkomplimangen:)
   Kram

   Radera
 2. Vilken trevlig överraskning från ditt försäkringsbolag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Trodde att om man nu någon gång skulle behöva begära pengar så skulle det var lika lätt som att ta sig in på Fortnox!
   Kram

   Radera
 3. Poolkillen levererade ved?! Mångsysslare;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han får ju göra nåt nu när poolen är vinterstängd:)
   Kram

   Radera
 4. Du är ju redo för farmen vilken dag som helst! Stapla ved, det är minsann tungt.... Så bra med försäkringen också, man blir ju glad! Klem och fin kväll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde kanske söka?!
   Alltid kul med en oväntad slant:)
   Kram

   Radera
 5. Vad kul att du fick ersättning så snabbt! Är impnerad av dig som kämpar så bra i Innebandy och dessutom staplar ved i två timmar! Kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Skönt när försäkringsbolag fungerar som man önskar :-)
  Spännande tandläkare du har som tvättar nacken på dig...
  Kram

  SvaraRadera
 7. Haha, jag skrattar fortfarande av ditt tandläkarbesök inkl nacktvätt:) Skönt med ett bra försäkringsbolag.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Bära ved är tufft, jag tycker det kan räknas som två gympass.
  Kraam

  SvaraRadera