söndag 12 maj 2013

En helg i trädgården!

Den här helgen har gått åt till långgrillning (pulled pork), gäster, träning och trädgårdsskötsel. Har knappt varit inne känns det som. Till och med träningen blev i trädgården då jag asade ut crosstrainern och körde ett timlångt pass. Perfekt eftersom jag var hemma själv ett tag med sonen, grillen skulle passas och tiden för knapp för att dra till något gym:)

Lite spänd har jag dock varit eftersom vi hastigt och lustigt satte 15-åringen på ett plan till London i fredags. För att umgås med syrran en helg, boendes själva på ett hotell inne i centrala London. Dom verkar har haft roligt som bara den och shoppat järnet. Lite avis är jag allt;)

Försökte plåta några fina växter som jag har i trädgården, lite svårt eftersom att det blåste lite väl mycket och solen kom och gick hela tiden.

Jag tycker att det blir en så snygg inramning av blommorna i rabatten med min kirskål. Jag har gett upp kampen mot den och gillar den nu): Jag hade nästan missat att mitt persikoträd varit i full blom, får hoppas att det bär frukt även i år.

 

Poolen är nu uppvärmd och termometern visar på 30 grader! och det är full aktivitet i den nu, så full att ena jycken trillade i plurret precis! Håller på att lära dom att simma till trappan när det händer...


Kram

10 kommentarer:

 1. Så himla fina bilder! Jag ser framför mig splashande vovvar och vattenstänk. :)
  kramar och trevlig kväll

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt det låter! Pool, sol, pulled pork och gäster... Det låter som du haft en toppenhelg!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder, och mums för god mat! Såg bilden på insta av den blöta stackaren.
  Förresten, inlägget du ville ha om mitt badrumsskåp finns på bloggen:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ser helt underbart ut och låter så himla somrigt med poolbad ju! Klem och ha en bra natt

  SvaraRadera
 5. Förgätmigej ....så söta.....tror jag ska införskaffa de framöver.
  Här i Norr får vi se upp med frost om nätterna!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Jag håller med Flipfloppan - det låter så somrigt... och lite amerikanskt ;o)
  Föreställer mig kylda drycker med snajdiga pappsugrör i och små cupcakes eller kärleksmums under ett parasoll.
  Kram

  SvaraRadera
 7. If you cant beat them join them eller vad hette det?! Prova att grilla kirshkål vettja, det kanske är bättre än sparris? Jag har lite gett upp mina jag gjorde nya rabatter i andra änden av trädgården flyttar absolut inte dit något som jag inte vet är kjersfritt och kör grästrimmer på kålen! Härligt poolliv ni verkar leva för övrigt även om våt hund luktar lite skunkigt ;-)Kram

  SvaraRadera
 8. 30 grader i poolen?! Jag kommer! Kram

  SvaraRadera
 9. Vi hade en nästan-nära-döden-upplevelse i poolen förra året när barnen och morfar lekte med en luftmadrass, och familjens livräddarjycke (tänk fet, gammal drever) skulle hoppa i och rädda sin husse.... käre nån!Rörande att se en hund så rädd för vatten ändå trotsa den rädslan för att försöka ta sig i och "undsätta" sin försvarslöse gamle husse mot de unga vandalerna:-D Kram!!

  SvaraRadera
 10. Så fina bilder du bjuder på!! Mysigt med pool.
  KRAM!!

  SvaraRadera