tisdag 7 maj 2013

På banan igen!

Kom visst av mig lite på bloggfronten halvvägs in på min Stockholmstripp...
Fredagen var ju hur trevlig som helst med Berns, Rock of ages och goda drinkar:)
Lördagen ägnades åt hotellfrukost, shopping och lite Champagnedrickande!
Framåt kvällen bar det av till Friends Arena för att se Bruce Springsteen. Helt grymt bra föreställning där han bjöd på en massa godingar plus hela albumet Darkness on the Edge of Town! Sist jag såg Springsteen och hans band, var för tre år sedan i Herning på Jylland. Då spelade Clarence Clemons på saxofonen och kändes som halva bandet. Efter hans bortgång så spelar hans brorson Jake Clemons på saxofonen och han gjorde det med bravur! 
Springsteen plockade upp en kille, som kunde vara 10 år, ur folkhavet, gav honom en gitarr och så fick han vara med och låtsasspela men sjöng gjorde han på riktigt i mikrofonen. Jag blev så rörd att tårarna översvämmade ögonen ett tag. Den grabben och hans föräldrar är nog helt lyckliga över händelsen:) Så coolt!

 Här kommer en av mina favoriterlåtar som jag filmade.
Det var helt sjukt mycket folk på konserten vilket märktes när vi skulle ta oss där ifrån... Vi insåg att det måste vara helt fel att följa strömmen där ca 30 000 personer ska på tunnelbanan eller Pendeln. Så vi gjorde tvärtom, mot strömmen och in i något buskage, vidare in genom något bostadsområde där vi haffade en taxi tillbaka in till stan. Tror tt vi tjänade några timmar på den manövern! 
Hungriga som bara den vid midnatt och alla kök hade stängt... valet fick bli mellan ett persiskt kök och Mc Donalds och det var ett enkelt val! Supergod mat med bla nygrillad kyckling, bulgur och sallad. Mums!
Söndagen bjöd på mer strosande och shopping. En lunch vid Hötorget och sen taxin ut till Arlanda och hem. En helg jag kommer att leva på ett tag:))

Kram

7 kommentarer:

 1. Vilken helg ni hade! Ska ju till Friends Arena i morgon, lär väl vara lite folk där då med! Kram

  SvaraRadera
 2. Vad snygg du är! Ser ut som en trevlig helg i storstaden:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja det var inte lätt ta sig åter till hotellet.....vi tog oss till tunnelbanan...åkte 1 station åt fel håll......sedan mot city!
  Men det var värt lite krångel...Bruce är toppen!
  För oss blev det en grillad med bröd!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Tack för låten och ni har verkligen haft det fint, det förstår jag allt. Klemar

  SvaraRadera
 5. Härligt! Jag laddar för helgen och hoppas på att han ger en till kanonkonsert :-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken drömhelg snygging där.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig helg och du är supersnygg!
  kramar

  SvaraRadera