onsdag 5 juni 2013

Vårfest med kilt

I kväll hade sonen vårfest med klassen. 
Temat var att ta med familjen och en picnickorg. Så det gjorde vi. Packade picnickorgen med kycklingsallad, snittar, läsk och kaffetermosen. Och vår fula filt så klart. En sån där filt som är plastad på baksidan och väldigt praktisk. Måste se mig om efter en snyggare faktiskt. Familjen cyklade iväg med korgen dinglandes på styret. Filten breddes ut på gräset och vi slängde oss i solen och njöt. Låg och pratade med andra föräldrar och barn från klassen samtidigt som vi mumsade på vår mat.

Sonen tyckte inte att vår kycklingsallad var det  skojigaste han ätit så han gick och tiggde lite köttbullar av grannarna på filten bredvid. Och varför inte stoppa in fyra köttbullar samtidigt?!
När jag ligger där på filten så ser jag en av papporna som är uppe och roddar med några av sina barn och jag tänker att vilka konstiga shorts, märklig skärning. Men sen ser jag ju att det är en kilt:)

Brännboll, lekar, fika och presenter till fröknarna delades ut.

Sen blev det hoppövningar framför kameran:)


Ha en skön nationaldag!


Kram

4 kommentarer:

 1. Det är ju snyggt med kilt, undrar om maken skulle ta på sig en.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Härligt ni har det =) Mums vad gott med kyckling sallad, jag hade nog föredragit det framför köttbullar *hihi* Ha en underbar dag. Kramen

  SvaraRadera
 3. Underbar bild på unge fullproppad med köttbullar! Och kilt på en karl kan ju vara döläckert. Om det sitter på rätt person.... Kram!

  SvaraRadera
 4. Gillar den där kiltmannen ;)
  Kram

  SvaraRadera