onsdag 24 juli 2013

Tillbaka!

Hej alla kära bloggläsare!

Förra veckan drog jag och La Familia till sommarstället på Österlen. Hade tänkt att jag skulle blogga lite då och då när andan föll på men så blev det inte. Även om andan föll på. Pga ett sketdåligt internet och knappt ens 3G i telefonen.... Men, men, det har varit skönt av vara bortkopplad från det mesta och bara njutit! 

Och Österlen har verkligen levererat sommar! Sommar på stranden så att vi nästan trott att vi befunnit oss i medelhavet. Kallt i vattnet som vanligt med när tempmätaren visar 30 grader i skuggan så tackar jag inte nej till att slänga mig i det kalla vattnet:) Till och med så att vissa personer i min familj som aldrig badar i Östersjön pga kylan, kastade sig i för att bli svalkad:)



Sonen och jag på en liten strandpromenad.



En bild från vårt lilla smultronställe i dubbel bemärkelse, 
mina smultronplantor sköter sig och bjöd på fantastiskt goda bär.



Däremot fick vi avbryta vår Österlensvistelse lite tidigare än tänkt pga av att den ena jycken blev sjuk. Så pass att det blev raka spåret till veterinären. Han har fått någon hudåkomma och har halvt kliat ihjäl sig. En ögat är nästan igenmurat, öronen är mer än dubbelt så tjocka och dom kletar och geggar. Hela bringan är full med sår som vätskar. I morgon blir det åter veterinär med sövning och skrapning av hud för att se vad det är han lider av. Stackars Vovve:(


Kram

7 kommentarer:

  1. Ser ut som ni haft det underbar. Hoppas de kan lista ut vad som felas jycken så han snart kan bli frisk igen.
    Håller tummen!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men fy stackars lilla vovven! Hoppas det hjälper och att han/hon tillfrisknar fort. Annars verkar ni ha det underbart på Österlen.
    Kram
    Jeanette

    SvaraRadera
  3. Men vad solbränd du är! Vad mysigt att ha en stuga på Österlen, det vore drömmen. Jaa hoppas verkligen de hittar vad det kan vara. När vi hade hund för många år sedan fick hon skabb som hon höll på att bli helt skinnflådd ifrån. Lycka till
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Får hoppas vovven piggar på sig...inte kul när de blir sjuka.....
    Ser härligt ut på stranden.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Dejligt med en blog pause og fornyet energi :-) Velkommen tilbage!
    Skønne sommerbilleder og sikke da et fantastisk vejr vi har.
    Ha´ en fortsat dejlig sommer - kram fra OddStyle

    SvaraRadera
  6. Stackars vovve. Låter inte roligt alls. Kram!

    SvaraRadera
  7. Synd om den litte tussen - hoppas det går att bota snabbt. Dina bilder är vidunderliga och såklart längtar jag ner som en tok!!!!!
    Kramar

    SvaraRadera