fredag 25 oktober 2013

Invigning

I söndags skulle vi fira morsan som fyllde år men jag jobbade givetvis kvällen och ingen ville byta med mig. Min familj fick åka dit och fira henne men hon var ganska sur över att jag inte kunde komma.

Men vad gör man? Fick då den geniala idéen att ta med henne på invigning av Lindexbutiken på Nova som har öppnat i ny tappning. Och med tanke på att morsan fick ett presentkort på Lindex så passade det ju faktiskt bra:)
Kön var jättelång och alla ville in snabbt eftersom att de 100 först betalande kunderna fick ett presentkort på 200 spänn (så snabba var inte vi...).Det fina röda bandet klipptes.Det serverades bubbel och cider. Även smarriga fruktspett bjöds det på.Skål!


Till och med Yvonne Ryding var där. 
Hon vimsade runt med sina produkter och erbjöd folk att testa hennes hudkrämer. Hon var verkligen så där  vimsig som jag hade föreställt mig henne;)Morsan hittade en jättesnygg kappa men inte i rätt storlek, strl L.
 I går ringde jag ALLA butiker i Skåne som har "generous" för att leta reda på rätt. Kammade noll. Ringde nu på morgonen Lindex på Nova för att få artikelnumret på den för att få hjälp på huvudkontoret. Då meddelar de att den minsta storleken i generous är XL, grrrr. Kunde inte någon kläckt ur sig det tidigare???

Jag köpte lite kläder till sonen och underkläder till mig själv. B l a ett par pyjamasshorts som är riktigt snygga. Ska ta och visa dom någon dag.


Kram

4 kommentarer:

 1. Roligt med invigning. Här invigs Galleria Boulevard idag men jag väntar tills på måndag med den.
  Ja den vimshönan ska vi kanske vara glada att hon inte är kvar som usk... =)

  SvaraRadera
 2. Lindex gillar jag ju....ska bli spännande att få se mina väskor vid hemkomsten.....Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt med shopping med morsan. :) Synd att storleken inte fungerade bara...men bubbel fick ni iallafall.
  Massa kram och hoppas vi kan ses snart. Trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Kul att ni fick firat ihop i alla fall. Tramsigt med storleken tycker jag. De borde ha bättre koll.
  Kram

  SvaraRadera