fredag 15 november 2013

Favoritbrallorna i höst!

Gillar ni skinnbrallor? 

Jag ägde ett par på 80-talet med extremt hög midja, chinosmodell men gravt insydda ben och snäppet för korta...skitmoderna då.

För ett par år sedan hittade jag ett par "skinnbrallor" på Esprit fast i skinnimitation. Ett par som andas och kan tvättas i maskin, vilket gillas mycket!
Nu har jag rotat fram dem ur gömmorna igen och det känns som att jag har flyttat i i dom, och att jag kommer att plåga er med att se dom här i tid och otid:)

Kofta//Odd Molly, skinnbrallor//EspritEdc, boots//Lager157
Jag har i väntan på mitt kök roat mig med att kolla vad som finn på marknaden i skinnimitationsväg. Här kommer några förslag.


Dessa hittar ni HÄR.
Och dessa HÄR
På HM hittar ni dessa HÄR

För några timmar sedan fick jag det eminenta uppdraget att arbeta i natt och i gengäld bli ledig på söndag. Så nu bli det en timmes vila innan det är dags att bege sig.

Ha en riktigt skön/rolig/trevlig fredagskväll!


Kram


6 kommentarer:

 1. Snygga var dom! Och ingen rövsvett trots skinnimitation? En riktigt bra kväll till dig ,med! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope! Ingen rövsvett! Ej heller plastigt kalla heller. Bara riktigt sköna! Även om jag cyklar som en galning och bli svettigg så smiter inte brallorna åt som en annan plastpåse:)
   Kram

   Radera
 2. Mycket najsiga på dig! Jag envisas med mina Please :)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag har kikat runt lite då jag är bra sugen på ett par. När jag ser hur snyggt det är på dig, måste jag starta spaningen nu:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det där blev ju jättefint! :)

  SvaraRadera
 5. Läckert raring =)
  Söndags kramen

  SvaraRadera