onsdag 6 november 2013

Inflyttningspresent

Jag fattar inte vart tiden tar vägen! Varken över lag eller i nuet. Tycker inte att jag hinner med och tiden bara rusar iväg. Lätt stressande faktiskt.

18-åriga dotterns 
(bara det att ens lilla dotter som för inte så länge sedan var nyfödd ju, är nu helt plötsligt 18, hur tusan snabbt går tiden egentligen?) 
kompis har precis flyttat in i en pytteliten lägenhet. 
Känns stort att flytta hemifrån när man precis fyllt 18 och fortfarande går på gymnasiet. Den här tjejen är så himla gullig och rolig så vi for dit med en inflyttningspresent. 
Jag var förstås nyfiken med på och se hur hon har det i sin nya lya!Klänning & tights//Odd Molly, kappa//Esprit


Min dotter fick välja present och eftersom duschdraperi stod högt på listan över "bra saker till hemmet" (som är tråkigt att lägga studiebidraget på) så fick det bli det tillsammans med badrumsmatta och en kitchig tvålpump. Inhandlat på Lagerhouse som har mycket roliga och fina grejer.

Den inflyttade tjejen blev jätteglad för presenterna och jag fick nyfikenheten stillad:)
Lustigt var det, när jag tittade ut genom hennes fönster där från sjunde våningen så kunde jag se mitt hus! Så pass tydligt att vi skulle kunna skicka morsesignaler med en ficklampa:)
Kram

4 kommentarer:

 1. Oj vad spännande för tjejerna. Själv får jag lite smått panik över att barnen ska bli stora och flytta ut. Det ändrar sig nog med åren som tur är:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ett steg närmare vuxenvärlden när man får egen lya.....spännande. Jag bävar för att Stora F ska flytta, men det är väl bara att acceptera att liten har blivit stor o mamsen får klippa navelsträngen hur ont det än gör i mammahjärtat. Lagerhaus gillas mycket. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Jag kanske får se min unge flytta som 16-åring. Hon har pratat om innebandygymnasium i Falun. Är jag väl inte så jäkla pigg på men det är ju hennes liv.....Snygg dagens! Kram

  SvaraRadera
 4. Vad snygg du är i denna wigwam eller vad den nu heter OM tunikan. Blir väldigt sugen på den när jag ser den på dig! Ja fy vad snabbt åren går. Min äldsta är 15, så några år till får jag ha honom hemma:) Kramis Nilla
  ps. så synd att du inte kunde komma på eventet. Du kan inte ändra planerna:)?

  SvaraRadera