onsdag 1 januari 2014

Hej 2014!

Oj! Nu har den här sega tanten också vaknat till liv, rakt in i 2014! Känns bra (kändes kanske inte sååå bra precis när jag vaknat...) att kliva in i ett nytt år med nya möjligheter:)

Nyårsafton firades med vänner och fantastiskt god mat. Vi hade så trevligt att vi inte var hemma förrän vid fyrasnåret på morgonen. Lite paffa blev vi när insåg att döttrarna  kommit hem långt före oss:)



Till förrätt åt vi kokos och limesoppa med kungsräkor och smördegsstänglar (som jag missade att fota) och till huvudrätt hjortfilé med kantareller, rödbetor, chevré, potatiskaka och rödvinsås. Här någonstans var jag i himmelen en stund för maten var helt outstandning!


Efterrätten blev chokladfondant och chokladfondue med massor av godsaker
 att doppa i, slurp! 



Ibland undrar jag hur jag tänker och om jag tänker överhuvudtaget... "Vad ska jag ha på mig ikväll?" Tio  minuter innan stängningsdag på nyårsafton kliver jag in på H&M och roffar åt mig linne, byxor och någon klänning. Finns inte en chans att hinna prova...tänker att det löser sig. 
Väl hemma och provar så visar det sig att alla nyinköpta kläder är för stora (och inte lite heller) förutom klänningen som jag ser helt galen ut i (typ som en Hobbit i illapassande balettklänning i färd att gå på kurs på en cirkus).
Så det blev att plöja runt i garderoben och skaka fram en gammal paljettklänning och kofta från Odd Molly och en underklänning från by Timo. Glömde förstås att ta bild innan vi for iväg så här har ni en klockan 04-bild...



Inga löften har avlagts men jag ska försöka att planera saker och ting lite bättre framöver. Likaså att röja rejält i huset för det känns överbelamrat med saker. Funderar skarpt på att köra en Bloppis här i januari.

Nu ska jag smaka makens cheesecake som han bakade i eftermiddags. EN film till det blir nog bra!

Kram!

6 kommentarer:

  1. Lyckas man se så där snygg ut klockan fyra på morgonen då kan resten bara gå vägen. Kramar

    SvaraRadera
  2. Usch ja, det var segt idag. Er mat såg ljuvlig ut, det är ju det bästa, få äta riktigt god mat i bra sällskap. Krya på oss ;) Klem och din stass var jättefin såklart

    SvaraRadera
  3. Hahaha du e rolig du - din stass är ju en klockren nyårs!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Haha... Underbar planering! :-) Men med en så snygg klänning i garderoben fanns det ju ingen anledning till oro... Och jag undrar hur du kan se så snygg ut kl fyra på morgonen?
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Snygg klänning och snygg Fiona! Jag har en inre klocka som alltid ser till att jag ligger i sängen vid 02.
    Dina löften är perfekta för mig också. Planera och rensa. Kul med bloppis, synd att jag inte kan ha dina storlekar.
    Kram och gott nytt 2014
    Kram Helena

    SvaraRadera
  6. God fortsättning fina du! Jag skulle gett vad som helst för att se så där pigg och fräsch ut kl 4 på morgonen. Bloppis blir bra tycker jag.
    Kram

    SvaraRadera