fredag 26 december 2014

God fortsättning & julklapp nr 24Hur har er jul varit?

Hör har hostan fått sällskap av snuva OCH halsont :(
Fick preparera mig rejält för att orka med allt julande. 
Släkten kom och vi hade det trevligt på alla sätt och vis. 
Intalade mig att det kunde varit mycket värre än en sketen förkylning. 

Klapp 24 öppnades med spänning och jag förstod direkt vad de mystiska metalldelarna skulle vara till :)En ljusstake designad av Ernst! 
Metallrören är ju magnetiska och går att sätta lite var man känner för det, smart!


Tusen tack finaste  Flippis för hela adventskalendern och den fina ljusstaken!

Jag önskar er alla en riktigt god fortsättning på julen och ett gott nytt och spännande år!

Kram

2 kommentarer:

  1. Äntligen fick du ordning på rören och ja, jag visste hehehe. God Annandagfortsättning och hoppas du kryar på dig fint. Solskenet hjälper kanske till?
    Här har julen varit synnerligen förslöande och skön och nu längtar jag ut på en långpromenad men det är lite kallt för min näsa. Reashopping får det bli, på lokalt plan.
    Massa kramar och må så gott vännen

    SvaraRadera
  2. Jag heter Åsa Afonso, jag kommer från Göteborg, men jag flyttar till Skottland med min man, jag vill dela med mig av de här goda nyheterna om mitt liv med alla och med dem som behöver hjälp i tårtäktenskap / förhållande. Jag led i sex år, min man lämnade mig och fortsatte att ha en annan kvinna bara för att hans familj inte älskade mig, och eftersom jag inte kunde ge honom en baby, grät jag i sju år eftersom min man skilde mig. Jag letade efter stavningen som molnet hjälpte mig på nätet. Jag träffade så många trollkarlar. De samlade alla pengar utan att hjälpa mig, men den 3 juni 2019 såg jag ett online bidrag av en bra trollkarl med namnet Drigbinovia. Jag bestämde mig för att komma i kontakt med honom när jag kom i kontakt med honom, han berättade för mig att mitt problem hade lösts för att jag hade kontaktat honom, jag berättade för honom hela mitt problem och han lovade att hjälpa mig att återvända till min man tillbaka. Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra så jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra efter tre dagar han berättade för mig att min man kommer att ringa mig innan jag sover den dagen och ber om ursäkt. Så snart han berättade allt för mig, ringde min man mig och bad mig att ta tillbaka honom efter sex års skilsmässa. idag delar jag det här meddelandet eftersom jag vill att världen ska veta och det är ett bra jobb, och jag är också väldigt glad över att vara gravid och för er som behöver hjälp, problem med jobb eller kampanj kontakta Drigbinovia idag och lösa ditt problem här är e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp honom på jag +2348144480768 Jag lovar dig att ditt problem kommer att lösas

    SvaraRadera