fredag 16 mars 2012

Bästa barnen, sketblogger & kalas

Go kväll!

Maken är bortrest, jag började kl 06.45. Normalt när jag börjar jobba innan fan har fått på sig skorna (känns det som) så fixar maken med barn och hundar. Idag fick dom sköta sig själv. Ena tjejen utfodrade hundarna och vallade dom, den andra tjejen tog sig an lillebrorsan som går i förskoleklassen. Väckte, gav frukost, borstade tänder och cyklade med honom till skolan. Är så stolt över dom! 

När jag kom hem efter jobbet tänkte jag att jag skulle pusta ut en stund med datorn och fixa lite med bloggen. Är inte helt nöjd med min layout så googlade, klippte och klistrade och hade mig. Resultat? Blev skit av allt ihop, så till den milda grad att jag inte fick tillbaka den som den var innan. Dessutom har 2/3 av min blogglista raderats och där har jag inte ens varit inne och petat...grrrr. Jag jobbar med en del teknik på mitt jobb men det här verkar jag vara helt värdelös. Nästan så att datorn åkte ut genom fönsterrutan. Nog om det.

Sitter och väntar på att tjejerna ska komma hem från baletten så att vi kan åka till min bästaste svägerska som fyller år. Hon ska bjuda på mat och det ska bli roligt att träffa släkt och vänner.

Kvällens outfit blir den här

Rock a fellow silk top i vintage powder
Chrysalis wrap

Presenter till svägerskan som är ett fång tulpaner, silverörhänge som är tunna runda små ringar (hon önskade sig vardagsörhänge så jag hoppas att hon gillar dom), doftljus som luktar lemongrass & färg och brynformning med vax på salong TOKYO (önskade hon sig med).


När jag kommer hem ikväll ska jag försöka återskapa min blogg och sen hyra in någon mer kunnig i området , typ dottern

Kram

6 kommentarer:

 1. Superfin outfit! Den wrappen är sååå lovely :)

  Vilka duktiga barn du har som fixar och reder sig själva. Toppen....

  Håller med om sunk-blogger. Man får göra workarounds hela tiden för att det ska blir bra...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Tänk vad dom kan dom små liven:) Fin dagens! Kram

  SvaraRadera
 3. Jobbigt med Blogger! Man blir ju så frustrerad när det jävlas så där. Snygsnygg kvälsstass!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag Blogger är inte alltid lika rolig att leka med. Underbar kalasklädsel du visar., ha nu ett trevlig kalas. Hur gamla är dina barn?
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minstingen är 6 och tjejerna är 14 och 16. Tjejerna har alltid varit som små mammor till killen och de är väldigt ansvarsfulla. Å andra sidan vill jag inte belasta dom med en massa ansvar för honom men ibland får det bli sådana här lösningar och det är skönt att de kan hjälpa till. Och vid sådana lösningar fixar jag alltid en backup tex mormor eller farfar som kan ta sig till oss snabbt.

   Kram

   Radera
 5. Tack alla! Är det något plagg som alltid ska få bo i mitt hem på ett eller annat sätt (jag har en liten "livslåda") så är det den här wrapen!

  Kramar till er

  SvaraRadera