onsdag 7 mars 2012

Ni glömmer väl inte att nominera?!

Passa på att nominera en kompis, syster, svägerska, mamma, flickvän, fru, ja helt enkelt en tjej som kan vinna en resa med MixMegapols tjejplan till New York. Nominera kan ni göra HÄR!

En av mina goa döttrar var ju flink och skickade in en nominering för mig 2009 och jag VANN! Vann en resa till Gran Canaria tillsammans med 49 andra tjejer från hela landet. 
Lite nervöst att bara åka till Arlanda och träffa en massa okänt folk så jag sökte upp en annan tjej som vunnit dagen innan mig via hitta.se. Ringde henne och gud, vad ska jag säga? "Hej, Har du vunnit en resa med MixMegapol? Jo, det har jag med! Har du lust att resa med mig upp till Arlanda?" Visst hade hon det! Sen blev det bråttom bråttom. Fixa ledigt från jobbet, raka benen, fixa akuttid på någon fotvårdsinrättning, packa, Shit vad ska man packa?? Ner med lite allt möjligt!
Till Sturup, leta upp tjej som jag aldrig träffat förut, till Arlanda. Bli hämtad av för mig okända människor och utkörda i någon skog för övernattning (andra tjejens Stockholmsvänner). Upp i ottan för att vara på Arlanda klockan 06. Bara det ett litet äventyr i sig! Där möttes vi av Gry, Anna och Susanna från radion. Fick feta och fullsäckade goodiebags, mmmm!

 Sen åkte vi. På en helt underbar resa i en vecka med massor med andra jättetrevliga och roliga människor. Fantastisk mat från morgon till kväll, goda drinkar, yoga i soluppgången (dom missade jag...är inte morgonmännsiska), underhållning, fester, hårstyling, jo, dom hade skickat med ett gäng frisörer från Philips! Tomas Ledin, beachvolly, shopping i Palma. Nya vänner som jag håller kontakten med och vi hälsar på varandra. Jag är så glad och tacksam att jag fick vara med den resan!


Kom igen! Nominera någon till en underbar New York resa eller be någon att nominera dig!


5 kommentarer:

 1. Tack för tipset, ser ut att ha varit en härlig resa!:) kram

  SvaraRadera
 2. Så roligt! Vilken härlig upplevelse emd så många nya ansikte. Lite som först amollyträffen jag var på. dock var man inte borta en hel vecka:)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken grej! Får väl tvinga maken att nominera mig;) Kram

  SvaraRadera
 4. Lustigt - jag som inte brukar lyssna på den kanalen hamnade där idag och precis när de pratade om detta.

  GUD så ROLIGT! (.. att åka på och att du faktiskt VANN!)

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Vilken grej! Måste ha varit fantastiskt roligt och vilket minne sedan!
  Kan man inte nominera sig själv? Hi hi
  Kram Helena

  SvaraRadera