söndag 18 mars 2012

Per Morberg, Magnus Carlsson & Dagens

Idag har det varit innebandy för tjejerna och kiosk för mig. Det började ju bra när vi i sista minuten innan samling bara skulle fara in om Netto och handla frukt och choklad till kiosken. Dörrarna öppnades inte och det brukar sällan sådana dörrar till affärer göra för mig (tror det beror på min längd...)  så jag brukar få backa, gå fram och fäkta lite med armarna. Det hjälpe dock inte, såg lappen "stängt för renovering". In på COOP där halva Lund oxå var. Skynda, skynda till matchen. När vi kommer dit är hallen dubbelbokad. Ringa, ringa, till ny hall och så blev det vinst, 6-1!! Sen drog mina tjejer vidare till Ängelholm för att spela ytterligare en match som blev 3-3. Jag och sonen åkte hem och byggde LEGO och på började maten som tjejerna hade önskat, fläsklägg med rotmos och hemmagjord skånsk senap.


Det här har Morberg lagat, mitt står på spisen än
Senapen ska börja malas

En annan sak som hänt mig i helgen är att en låt har fastnat i skallen på mig, en låt som jag inte har i favvolistan. Jag är heller ingen dansbandstjej och har aldrig varit på "kasedans". Lik förbannat har den fastnat och jag misstänker att den spelats på mitt jobb i veckan utan att jag tänkt på den. Så att för att bli av med den letade jag upp den på Youtube och har spelat den tills tjejerna började hota mig att de skulle lägga ut bilder när jag dammsugar och sjunger i morgonrock....Och nu snabbt över till en dagens!

Light cotton embroided, "327:an" från Odd Molly och underlinne från äldre kollektion
Jag tycker att underklänningarna från de äldre kollektionerna har den finaste spetsen
Kram

8 kommentarer:

 1. Jag kan bara hålla med. Spoiler är den finaste underklänning ever.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Retar mig att jag inte köpte fler när dom fanns.

   Kram

   Radera
 2. Haha! Jag är likadan när jag får nåt i skallen, rätt enkelspårig;) Men jag har som tur är aldrigt fått Mr Carlsson i skallen.....Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vänta bara, ett tu tre så dyker han kanske upp;)

   Radera
 3. Hahaha "Kom hem" är världens bästa bugg-låt och funkar finfint till aerobics och step upp också :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo,det svänger ju onekligen om det!

   Radera
 4. Mmmm fläsklägg och rotemos! Det var längesedan, var sugen jag blev. jag får helt sjuka låtar i huvudet ibland.. framförallt gamla dansbandslåtar som jag aldrig lyssnar på men tydligen ändå finns där. Jättefin dagens! Jag är 166 cm :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tach för längduppgiften. Blev så sugen på den fina klänningen men jag får nog ta och prova. Risk att jag snubblar i den med mina 1.60.

   Radera