måndag 16 april 2012

Leksaker & Grovarbete

I dag
 har det shoppats lite leksaker. Ny frisbee till jyckarna eftersom den ena av dom tror att han är gnagare och har pulvriserat den gamla.
Cyklop och snorkel till sonen inför den stundande badpremiären.

Till mig blev det en sak som kanske kan göra så att jag inte behöver börja med botox till min pannrynka som underhålls av för mycket mobilsurfande. Därför blev min leksak en IPad och ett supersnyggt fodral till den.

Jag slänger in en dagens oxå innan jag bytar om till grovarbetarkläder...

Om jag inte syns till här i Blogglandia på några dagar så är jag antingen på mitt jobb, idkar kroppsarbete med min ved eller sitter och pillar ut stickor ur fingrarna!

Ha en bra dag!

KramX-stitch och Grandmas coat

11 kommentarer:

 1. Men Fiona, ved? Jag som alltid tänk mig dig som en glamourmamma. :-D Skojar bara. Ska den bäras in eller håller du på att klyva. Superfin är du på studsmattan.
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fniss!! Klart att jag är glamourmamma! Men jag har många personligheter:) den är beställd och avtippad på garageuppfarten och nu ska den "bara" bäras in. Jag har dock starka familjemedlemmar som kommit en bra bit medans jag svängt runt med kastrullerna!
   Kram!

   Radera
 2. Hej Fiona,
  Dejlig blog du har :)
  Du kan finde Rock a fellow slip top her:
  http://en.xoxoma.com/rock-a-fellow-slip-top-silk-m212-007-vintage-dark-grey.html
  Knus
  Lotte fra Danmark

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Roligt att du kikar in! Tack för tipset, ska kolla in det!

   Kram

   Radera
 3. Hm ca 5 kubik skulle jag gissa - tar en stund att klyva. jag tycker faktist att det är skönt att klyva ved. Har världens bästa yxa sedan tiden jag hade hus och den släpper jag aldrig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Bra gissat, 5 kubik var beställt! Det är färdigkluvet så vi slipper denna gång men till vintern kanske. Dom säger ju att man bränner mest fett när klyver ved naken, utomhus på vintern:) Jisses vad grannarna hade fått att göra;)

   Kram!

   Radera
 4. Smart att låta de andra sätta igång medan du gör mat. Ved är ett nödvändigt ont plus att det i regel finns spindlar och skit. Snygg stil på studsmattan.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Getingar och råttor har vi haft i veden som legat i förrådet. Så jäkla äckligt! Nu tar jag alltid med mig hundarna när jag ska hämta ved, dom är ju inte "råttehundar" för ingenting!

   Kram

   Radera
 5. Härlig bild på studsande dig, blir glad av den :-) Och de där missy-plaggen skulle jag gärna satt klorna i! Måste nog kolla runt lite på webshopparna.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick passa på när dottern var hemma så hon kunde plåta! Lite gnäll var det allt "mamma, du hoppar ju aldrig på den annars". Nä, för jag blir så himla yr i pottan när jag hoppar men några studs var det ju värt:)

   Kram

   Radera