tisdag 29 maj 2012

Reainköpet,smoothie & trasig IPhone

Halloj!

Nu har regnet och det svalare vädret även hittat till Skåne. Så det passar ju bra att dra på sig Colbert Tunic i vintage indigo som jag reainköpte från NOOS . Under har jag lacie top i powder.Det testas smoothie åt alla håll och kanter ur boken jag fick på mors dag. Idag kom dottern hem på håltimme och gjorde ananassmoothie gjord på enbart ananas och isbitar, slurp!


Min IPhone vägrar ladda sig trots test av tre olika sladdar. Går inte heller att koppla upp sig mot datorn. Strax ska jag köra och lämna in den på lagning. Har faktiskt lite ångest över hur lång tid det tar innan jag får tillbaka den igen. Sen blir det jobb i dagarna tre.

Ha det bra där ute!

Kram
7 kommentarer:

 1. Fin du är i Colbert:-)Har just klickat hem en likadan från Noos. Hur tycker du den är i stl?
  Jag tog en 1a, tror vi har samma stl.

  Tack fina du för en mycket trevlig blogg:-)
  Kram,
  Kicki

  SvaraRadera
 2. Tack! Och kul att du kikar in här! Jag har ettor på båda mina och de töjer sig lite grand när jag har dom på mig och i tvätt och det tycker jag är bra för mig. Jag ligger på 1-2 i storlek normalt.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jisses! Jag var inne här och kollade lite och såg att jag skrivit som en kratta men nu har jag fixat till "slarvfelen"!
  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Åh vad fin du är i den! Det är en av mina favoritmollya! Älskar färgen. Mmmm... en sån bok skulle jag vilja ha. Drack faktiskt en smoothie idag, hallon och mynta och så var det nog lite yoghurt med. Jättegod! Hoppas du får ordning på Iphonestrulet. Ha en fin kväll! Kram

  SvaraRadera
 5. Å jag gillar färgen på den där Colbert men modellen vill sig inte på mig tycker jag. Du är skitsnygg i din!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas det går snabbt att få lagat telefonen. Det är svårt att leva utan:)Snyggt reafynd, den färgen på Colbert är underbar.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad brun du har blivit! Snygg som satan i vanlig ordning:) Kram

  SvaraRadera