torsdag 31 maj 2012

Saknad & fel hårfärg

Hur har ni det där ute i mellanvädret?

Inte bara solen är saknad, jag saknar min Iphone. Mycket. Den fick åka på lagning i tisdags och jag har fått låna en ytterst "basic" telefon. Dom sa att kanske är den fuktskadad och då gäller inte garantin. Jag har inte haft den i fukt (det är bara sonen som dränkte sin i toan...) och hur ska jag kunna bevisa det? Dom kan ju säga vad som helst till en om vad som är fel och vad har jag att säga tillbaka? Nu ska jag inte måla fan på väggen innan jag har fått domen, bara hoppas på att det går snabbt och smidigt.

Förra veckan var jag och fixade till frissan och la då i färg i "skunkranden" också. Ny frisör, mycket ljus färg kom i (såg ut som att jag lekt med vätesperoxid på fyllan) fläckvis. Hon fick lägga på mörkare färg och jag sa att det ska vara brunt, INGA röda eller orange toner. Såg helt okej ut inne i salongsljuset men när jag kom och var ute i solljuset så undrade familjen varför jag tagit i gul och orange färg...Även i badrumsljuset är det så och i virveln i nacken...den ska vi inte tala om. Jag har jagat frisör, hon mig, jag har jobbat och nu har hon gått på semester. Gaah! Går omkring och har panik över det. Får hålla fingrarna i styr och INTE börja joxa med det själv.

Sidenblusen "Rock-a-fellow silk top i lite powder köpte jag förra veckan av en Mollytjej i ett annat forum. Mycket nöjd blev jag med denna! Känns väldigt användbar att dressa upp och ner. Mina jeans har jag fått ärva av min fjortis som börjar få girafflängd (kan jag säga som inte är längre än en Hobit).
Funderar på att ta rasp, fil och sandpapper och "trascha" till dom lite.


Hur enkelt är det på en skala att fota sig själv bakifrån??
Tycker att ärmen är så fin på denna blusen.

Nu ska jag bege mig till stan och fixa en del ärenden, sen blir det sovstund, hämta sonen, kedja fast mig vid spisen för att sedan klämma av ett arbetspass i natt.

Kram

6 kommentarer:

 1. Åååååånej! Vad hemskt! Och hon hart ingen kollega som kan hjälpa dig så länge, ta över reklamationen så att säga? Kram :-(

  P.S tilläggas.bör att det syns inte härifrån i alla fall, du är jättefin!

  SvaraRadera
 2. Ha ha vad rolig du är!!!!
  Skitsnygg blus, även bakifrån!!!
  Håret ser i allafall bra ut på bloggen, men gud vad tråkigt det är när det blir så fel allting!
  Låter som en stressig dag innan nattpasset, sover du aldrig innan? det måste jag göra, har världens rutiner inför nattjobb!
  Gud vad jag undrade vem som hade lakritspannacottan, trodde det var någon du ogillade, men såg sedan att det fanns en blogg med det namnet! hi hi
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Jag skulle bli galen utan min iphone...:-D
  Snygg du är - som vanligt och hoppas håret ordnar sig.
  Fint golv ni har!

  kramar

  SvaraRadera
 4. Oj vad jobbigt med håret! Fast det ser snyggt ut på bilderna :) Inget kul med Iphonen heller :( Men blusen är supersnygg! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag tycker håret ser jättefint ut, men gillar du det inte så blir det fel. Snygg du är i din nya sidentop, den är verkligen läcker. Hoppas allt går i ordning med telefonen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tydligen kan Iphonen få fuktskador av kondens från munnen när man pratar i den. Och nu skojar jag inte!
  Håret ser ju fint ut på bilden men jag vet ju av erfarenhet vad ljuset betyder för hårfärgen......Kram!

  SvaraRadera