fredag 8 juni 2012

En tur till nordvästra skåne

Fotoutmaning för fredag!

Den nya bilens radiostationer vägrar att bli permanenta i min och jag blir galen eftersom att den startar på 105,3 hela tiden. I sig en trevlig kanal OM man bor i Helsingborgstrakten. Söderöver så bara brusar det. Bilen lämnades in, jag fick en lånebil och lyckades leta mig in i Helsingborgs inre. där möttes jag upp av den här underbara och snygga bruden. Jag hade asat med min solhatt men det visade visade sig vara ett riktigt blåshål jag hamnat i så den åkte tillbaka i bilen.

Vi gick på ett mysigt fik,  pratade och drack Latte och mumsade på goda mackor medan himmelen öppnade sig.  Josanne drömde nog om Cape Verde och solen här en stund.Jag som är seg som sirap ibland glömde att fota min goda macka men fick till en bild på mina ben som substitut.I ösregnet sprang vi med ett paraply som vände sig ut och in. Till butiken som som säljer bl.a. Spira och Pleasejeans. Tyvärr inga brallor i min storlek men provade en snygg skinnjacka som jag blev lite kär i.Lite posering i provrummet  fick vi också till.

Den fina jeansjackan "white bikette denim" fick jag ett bra erbjudande i tisdagskväll om att köpa från en supergullig tjej här från bloggvärlden  och jag slog till. Behövde knappt lyfta rumpan från soffan!

Nu ska jag ta en powernap, svida om gå ut med några kompisar och äta fondue och sen blir det 80-tals disco (lät rätt så töntigt faktiskt men det blir nog kul!). Med andra ord en nostalgikväll!

Kram

8 kommentarer:

 1. Trevligt!!! Vad har du för underbart linne??? Det cerisa =) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du tittar in hos mig!
   det understa linnet som de är mest längd i är Antidote tank i dark pink, strl 1. Nästa linne är Lacie tank i vintage chalk strl 2 och det översta korta linnet är Secrets tank i dark pink, strl 1.
   Kram!

   Radera
 2. Vilka härliga brudar! Synd att jag inte bor i Skåne så att jag kunde haka på era träffar! Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Visst är det trist att avstånden ofta sätter stopp. Önskar att jag kunde teleportera runt mig på olika ställen ibland!
   Kram!

   Radera
 3. Säger som Pernilla, tänk om man bodde närmre er:) Kram och ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk vad mycket kul vi kunde haft!
   Kram!

   Radera
 4. Vad roligt med en lite dejt med fina Josanne. Skitsnygga båda två! Skulle också vilja bo lite närmre skåneland.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättekul! Mm, tänk om vi bodde på lagom avstånd allihop. Då kunde vi träffas ofta och mycket!
   Kram!
   ps. Jag har ingen som helst aning om vart du bor!

   Radera