torsdag 7 juni 2012

Om att ha ett annorlunda beroende

Nä, det är inte så farligt som det låter. Bara dyrt och beroendeframkallande. 

Detta får bli min fotoutmaning för idag med något fler bilder än tänkt.

Jag är begåvad med dom finaste hårstrån som finns. Jag är begåvad med få sådana, än mindre hårstrån efter att ha fått barn och bli några fler år. För fem år sedan bestämde jag mig för att prova. Jag blev varnad om att det var starkt beroendeframkallande men jag tänkte att det kan det ju inte vara. Tsss...snacka om att jag har fastnat på kroken. Och jag älskar det. Jag älskar det tjocka och långa hår som frisören monterar på och av med jämna mellanrum.

 Så här kommer den nakna och osminkade sanningen, bilder tagna för några veckor sedan när jag färgade mitt eget hår och satte om mina extensions och bilder från idag efter att jag fick mitt hår omfärgat.


Osminkad med extensions avtagna. Blir inte skojigare än så här.
Färgen i pyttsad och redan här ser jag lite skeptisk ut.
Hoppsan hejsan vad blont det blev här då, så hade jag inte tänkt det hela.
Läs inlägget HÄR om hur det kändes när jag kom hem..
Mer färg i brunare nyans fick åka på dessa blonda tussar.
Håret som är avmonterat och väntar på att sättas på igen
Detta är metallclips som ska slita mindre på mitt egna hår än det Keratinlimmade håret som jag använt innan. Dessutom så är detta håret av bättre kvalité och kan sättas om 3-4 gånger om det sköts ordentligt.
Racoons produkter som är anpassade just för extensions. Jag använder allt utom schampo och balsam. Där använder jag RedKen Allsoft som fungerar lika bra och går att köpa i litersflaskor (hatar att springa och köpa schampo i tid och otid).
Idag har jag varit hos frissan och färgat om håret. Färgen hade tydligen släppt (det såg ju faktiskt bra ut när jag gick där ifrån för några veckor sedan) och hon var glad att jag kom tillbaka och fixade till det för hon tyckte själv att det så bedrövligt ut.
En mörkare nyans med lite guldstänk. Nu hoppas jag att det sitter järnet. 


Dagens kläder är Drop needle top i almost black från Odd Molly, linne Rosamunde, skinnjacka från MEXX och svart tights från HM

Kram

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken underbar bild med dig och vovvarna. Nu tycker ju jag att den nakna sanningen visar en snygging även den.
  Men skoj att du visar.
  Allt gott och kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Vad intressant, jag visste inte man kunde göra så. Men så fin du blev i håret! Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Jättekul att få se. Jag sparar hår just nu för jag har bestämd mig för att ha långt hår en sista gång i livet. Nu vet jag vad jag ska gör när det blir lite längre:)Ditt blev verkligen snyggt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fin du är i håret. Jag har funderat på att prova extensions men det har inte blivit av än. Tror att det är beroendeframkallande. :-D
  Många kramar och trevlig helg,
  L

  SvaraRadera
 5. Det blev jättefint! Vad jag undrar som är lite ömhårad är om det inte känns obehagligt att ha dem? Kramar

  SvaraRadera
 6. Skönt att det löste sig! Och jag må nog säga att jag aldrig gissat att.det var extensions, du är kanonsnygg i håret ju? * sa hon med tonårsdöttrar och fördomar :-)* kram

  SvaraRadera