fredag 28 september 2012

Fira 15-åring

Idag blev fjortisen femton år. FEMTON ÅR! Tiden går alldeles för snabbt. Minns hennes ankomst som om det vore för en vecka sedan. Stora tjejen. Stora tjejen som vi sjöng för i morse och uppvaktade med frukostbricka, flagga, paket och tänt ljus.


Som dansade av lycka över presenten, en Londonresa för att hälsa på storasyster (och tokshoppa) och pund!

 

Det blir ingen fest eller kalas för det har vi redan haft. Femtonåringen har valt att åka till Karlstad och fira helgen med innnebandycup istället och det är ju också mysigt!Från det ena till det andra så kan jag berätta att min Iphone som fick spunk efter iOS 6 och en ny app, åter är frisk som en nötkärna. Jag gjorde en "fabriksåterställing och säkerhetskopierade innehållet i telefonen (tog en god stund..) sen var saken biff.

Ha en skön kväll, kram!

5 kommentarer:

 1. Stort grattis till femtonåringen och till dig med som är en sån fin mamma!
  kramar

  SvaraRadera
 2. Grattis till dotra! Himla fin present hon fick:) Min tonårsbrutta ska börja med innebandy nu. Tycker att handbollen räcker gott och väl men hon får väl köra på så länge hon orkar......Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken superbra present - förstår att hon är glad! Bra att veta att luren är ok - jag har nyss uppdaterat och än så länge beter den sig ok. Twistme jumper: Jag tyckte att den var för oformlig i strl 1 och att jag blev fyrkantig. Du borde nog prova det var mest känskan tror jag. Ska se till att lägga ut bild i helgen så kan du jämföra med inlägget roadtripp där jag provade en 1. Sök på ettiketten "provning kofta"
  Kram snygging

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till femtonåringen! London och shopping är inte alls fel:)
  Skönt att det löste sig med telefonen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Stort grattis, bättre present kunde hon såklart inte få! Ha en fin helg, jag packar och packar, flytten till lägenheten går i morgon, Klem

  SvaraRadera