onsdag 12 september 2012

Gårdagen

Igår så var det dags för en omgång med färg och plockning av ögonbryn. Lagom svullen och röd runt brynen så sammanstrålade jag med det här fina sällskapet.

 

Fick en jättefin present av dem med söta badbomber à la cupcakes. Blev nästan sugen på att sätta tänderna i dem (kan jag kanske göra någon dag när jag varit ful i munnen;).


Rå epok blev nästa anhalt där Fru Sederblad och Paulina också dök upp för gemensam Sushimiddag, sjukt gott och härligt sällskap!Regnet började att ösa ner så det blev inköp av paraply på Lindex innan cykelfärd till jobbet (alltid lika spännande att cykla med en massa kassar på styret samtigt balanserandes på ett paraply).


Min kära hatt har flyttat hem till mig igen. Jag går här och provar den/tittar på den och tänker att den nog har haft en rolig semester hos Lingon.Hoppas att solen lyser på er!


5 kommentarer:

 1. Vilket trevligt sällskap du hade! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni verkar haft det:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. tack för en finfin dag och tack för lånet av hatten. Den är ju bara såååå underbar.
  kramar!

  SvaraRadera
 4. Hej :) Vilka bra bilder du tagit! Kul att ses igen - det blev ju lite hastigt där i februari. Flinar lite när jag läser ditt senaste inlägg och ser att du inte glömt rödbetorna :)
  Kramar

  SvaraRadera