måndag 10 september 2012

En extra sommardag & skörd


Ledig måndag 
och vädret bjuder på sol och 25 grader varmt. Men listan är lång på många måsten (läs städa, tvätta, handla). Jag la in en extra växel och for runt som en turbo. Vi skolkade från simskolan och njöt av det fina vädret istället! Make och son hoppade i poolen (vi har stängt av uppvärmningen ) som höll 21 grader. Jag tyckte det var lite för kallt och solade istället...

 


Oj så jobbigt..inte helt lätt att plåta sig själv när solen lyser rätt i ansiktet

Låg där och funderade och kom på att jag nog borde titta till mina persikor. Det fanns fyra kvar, dom andra har nog fåglarna kalasat på. Jag har nog aldrig ätit så söta och goda persikor någon gång. Får hoppas att det blir fler till oss nästa år.


Konstaterade också att det kommer nya knoppar i rosorna. Kul att kunna ta in sen om vädret blir sämre.Det var fler än jag som passade på att sola!Ha en bra kväll!
 

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag du haft!! Men persikorna jag säger bara wow! Planterade mitt träd i våras och hoppas på skörd om några år!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Ser helt ljuvligt ut! Vad gott med egenodlade persikor och jösses vad knoppar det var på rosorna! Kramar

  SvaraRadera
 3. Underbart att njuta vid poolen! Och egna persikor... vilken lyx!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka lyckostar ni i södern är som har fått sommarvärme igen. Skönt med poolhäng:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, flyt att vara ledig just idag ju! Allt hemmaodlat är alltid mycket godare än det som finns i affären. Så är det bara!! Funderar fortfarande på plats för persikoträd i paradiset. Ditt fel!! ;) Klem

  SvaraRadera
 6. Men gud vad härligt! Här har det varit riktigt grått idag. Passa på och njut!

  Kramar

  SvaraRadera