söndag 9 september 2012

Bloggstrul & höst


Hej!

Testar att blogga via Google+ efter tips av snygga Vivvi. Men det fungerar inte. Fattar inte hur jag ska koppla ihop google+ med min blogg.
Vet någon hur jag ska få ihop det så är jag ytterst tacksam för svar eller hur jag köper till mer utrymme i telefonen. Har googlat på det mesta tycker jag...

Den här sötnosen kilade omkring utanför min trädgård innan!


Det känns som att hösten har gjort sitt intåg nu och jag får väl dra på mig strumporna nu. Jag går och står mest på mitt jobb så stödstrumpor känns som ett måste mot alla åderbråck som ligger och lurar. Köpte dessa i en sjukvårdsbutik på stan. Är det någon som har bra tips på andra så får ni gärna dela med er!


Det är strax dags att bege sig till jobbet. G-star jeans, Canna Cardigan och spetslinne får bli dagens stass (i en halvtimme sådär, kan inte påstå att jag sliter ut kläderna precis).
Jo, jag måste hinna köpa Expressen med söndagsbilaga för jag tror att det är idag som det är reportage med snygga Hilde !

Ha en skön söndag!8 kommentarer:

 1. Ja man blir så himla glad av att se kottarna när de inte ligger platta på vägen.
  Tack för ditt bidrag till auktionen!

  SvaraRadera
 2. Hej snyggo! Pratade nyss med Lingonet och hon som håller i planerandet säger att vi ska ses till veckan. Ska bli skitkul ju!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken liten taggig sötnos.
  Hilde har jag just spanat in i söndagsbilagan och visat för maken.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 4. Vad fin du är! Igelkottar är ju bara hur söta som helst. Så var det det där med tidningen med, hjälp:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad söt! Och du med :) Kan tyvärr inte hjälpa dig. JAg laddade ner Google+ för att kunna hämta bilderna direkt från telefonen utan att behöva maila dem, men det funkar inte, ibland poppade det upp jättegamla bilder eller också inga alls. Så nu ligger väl appen i telefonen och tar massa plats utan någon nytta... Kram

  SvaraRadera
 6. kan tyvärr inte heller hjälpa dig, bloggar ju alltid från datorn. Roligt att se igelkottar, helst ungar som den ser ut att vara, det har varit dåligt med dem i år. Ha ett bra jobbpass. Klemis

  SvaraRadera
 7. Söt igelkott, och du är snygg och vacker som vanligt! Kan tyvärr inte hjälpa med google+, hoppas det löser sig!
  Kram

  SvaraRadera